Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

LIVE TALKSHOW: 'De evenementenbranche in tijden van corona en daarna’

In samenwerking met DutchMulticam, AED group (hoofdsponsor), CUE en Rotterdam Ahoy AV & Entertainment Magazine vrijdag 15 mei vanaf 14.00 live een talkshow uitzenden over 'De evenementenbranche in tijden van corona en daarna’. Vanuit een corona-proof studio in Rotterdam Ahoy gaat presentator Niels Houtepen het gesprek aan met gasten in de studio én thuis. Het zal aan tafel gaan over de stand van zaken in de branche, het belang en de omvang van de branche, mogelijke oplossingen en onmogelijkheden en uiteraard de discussie die gaande is over mogelijke steun etc.

Gasten aan tafel zijn o.a. Glenn Roggeman (AED Group), Syan Schaap (Event Safety Institute), Rudy Vorstenbosch (Axiom) en Jurgen Hoekstra (Rotterdam Ahoy). Vanuit Mojo Concerts komt John Mulder aan het woord, vanuit de Vereniging van Evenementen Makers (VVEM) is dat Willem Westermann.

Dit is een initiatief voor én door onze branche, alle partijen en crew werken hier belangeloos aan mee.

De talkshow zal live te volgen zijn via de Facebookpagina van AV & Entertainment Magazine (https://www.facebook.com/AvEntertainmentMagazine/) en via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2SP2fTOhEYQ&feature=youtu.be