Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

CUE Experience

Zie, voel en hoor in de CUE Experience. Tijdens CUE2024 was dit dé plek waar u niet alleen producten kunt bekijken, maar u kunt ze ook in actie zien. Verschillende exposanten zullen hier echt uitpakken voor een optimale productbeleving. Denk aan demonstraties van licht-, geluid-, multimedia-, rook- of andere special effects. Kortom, het wordt een echte beleving! 360 graden projecties, VR-demo’s of geweldige een immersive sound demonstratie in het SoundLab!

Main Gear Supply was wederom te vinden in hal 2. Main Gear Supply is distributeur van professioneel licht en geluid voor de zakelijke markt. Bob Offenbach, eigenaar van Main Gear Supply: "CUE heeft een heerlijke ongedwongen sfeer. Het is fijn netwerken en de mogelijkheid om ons product te laten zien en horen in de CUE Experience was wederom een groot succes.”"

LD Systems stond ook in hal 2 met hun MAILA stand. "MAILA is niet slechts "één” product, maar een schaalbaar geluidsversterkingssysteem dat nieuwe normen stelt in zijn diversiteit en flexibiliteit. Met slimme functies zoals het EasySplay®-mechanisme tilt MAILA de gebruiksvriendelijkheid in de compacte line-array-sector naar een geheel nieuw niveau. Het resultaat is een groots, schaalbaar geluid voor vrijwel elke toepassing." 

 

SOUNDLAB

Een unieke toevoegin aan hal 2 was dit jaar het SoundLab: de perfecte plek om bezoekers te laten ervaren wat elektro-akoestiek te bieden heeft. In samenwerking met DTHG (Deutsche Theatertechnische Gesellschaft) is het Soundlab naar Nederland gehaald. Hier kregen bezoekers de kans om, naast een stukje verdieping met educatieve lezingen, unieke immersive sound demonstraties bij te wonen. Het SoundLab is een ruimte van 110 vierkante meter, met dubbele geluidsabsorberende wanden en zitplekken voor zestig personen. Het zijn de ideale omstandigheden om geluid optimaal te beleven. Alles draait om de thema’s audio, akoestiek en geluidsversterking, maar ook onderwerpen als gehoorbescherming komen aan bod.

 

CUEConnect

Tijdens CUE2024 was CUE Connect hét plein waar studenten, leden van brancheorganisaties en andere geïnteresseerden samenkomen. Verschillende brancheorganisaties en opleidingen zijn hier aanwezig. Ook werden er verschillende projecten van deze brancheorganisaties gepresenteerd, waaronder het ESSENCE en PACEVET project.

 

AV & Entertainment

Onze vaste videopartner AV & Entertainment Magazine en DutchMulticam waren afgelopen editie weer officieel videopartner met een stand op de CUE Experience. Bezoekers konden tijdens de beurs 'CUE Talk' bijwonen: een live talkshow waarbij zij podium geven aan exposanten en actuele onderwerpen in de branche bespreken.