Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

Partners

CUE2024 werd ondersteund door de volgende brancheverenigingen:

 

 

Vereniging voor Podiumtechnologie


De VPT heeft als doel sectorbreed een bijdrage te leveren aan kennis, deskundigheid, professionaliteit, gezondheid en veiligheid van een ieder die achter de schermen in de podium- en evenementensector werkt.


Vereniging van Evenementenmakers


De VVEM is de brancheorganisatie voor professionals in de publieksevenementenbranche. De VVEM vertegenwoordigt bedrijven uit verschillende hoeken van de evenementenbranche.


Vereniging Technisch Toeleveranciers Evenementen


De VTTE behartigt de belangen van de technisch toeleveranciers in de publieke-, culturele- en zakelijke evenementenbranche. Aangesloten zijn onder andere licht- en geluidsverhuurbedrijven, videoverhuurbedrijven en stroomleveranciers.


STEPP


STEPP is het steunpunt voor de productionele, ontwerpende, en technische krachten van de brede culturele sector. Wij verenigen technisch personeel uit de brede cultere sector, als ook ontwerpend personeel.


Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals


De VNPF draagt bij aan de verdere kwaliteit van de Nederlandse popsector, podia- en festivalorganisaties in het bijzonder. 

"CUE is een pracht van een ontmoetingsplaats voor allerlei technische collega’s (van (digitaal) licht tot geluid, van video tot decor, van pyrotechniek tot podiumbouw) uit onze podium en festivalsector.  Naast relevante beursstands is er vaak ook de mogelijkheid om met vakgenoten in gesprek te gaan over allerlei zinnige (en misschien wel onzinnige) actualiteiten. Eigenlijk jammer dat het een biënnale is.”

Berend Schans, directeur VNPF


B-ESA


BESA is de Belgian Event Supplier Association (BESA) en behartigt de belangen van de evenement toeleveranciers. 


OSAT


Stichting OSAT staat voor Overleg Scholing Arbeidsmarkt Theatertechniek. OSAT initieert, stuurt en coördineert het overleg tussen het werkveld en het onderwijs Podium- en Evenemententechniek. Het doel van OSAT is om tot het best mogelijke onderwijs te komen, afgestemd op de behoeften en eisen van de beroepspraktijk en op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. 


AES


De AES (Audio Engineering Society) is een wereldwijde vereniging voor eenieder die zich met professionele audiotechniek bezighoudt: geluidstechnici, onderzoekers, ontwikkelaars, producenten en verkopers. De vereniging stelt zich ten doel theoretische en praktische kennis over audio en aanverwante vakgebieden te verzamelen en deze kennis met de leden te delen. Mediapartners

CUE2024 werd ondersteund door de volgende mediapartners:

 

AV & Entertainment

AV & Entertainment


"Als vakblad publiceren wij o.a. over alles op het gebied van theater- en evenemententechniek. Dus eigenlijk over alles wat je op de beursvloer tegenkomt tijdens CUE2024. Vandaar ook dat wij ons heel graag als (video)partner verbinden aan deze vakbeurs, die dé ontmoetingsplaats is voor iedereen die de branche een warm hart toedraagt. Wij dragen daar graag een steentje aan bij door met onze studio weer aanwezig te zijn op de beurs om afleveringen te maken van 'Cue Talk’; een live talkshow waar we een podium geven aan exposanten en actuele onderwerpen uit de branche bespreken. Tevens wordt onze januari-editie extra verspreid bij de beursingang."

René Janssen,  AV&Entertainment


AV&STAGE

AV&STAGE


AV & Stage Magazine informeert haar lezers over alle zakelijke, creatieve, technische en organisatorische aspecten van professionele entertainment. AV & Stage wil met informatieve cases vooral laten zien hoe producten worden ingezet, in plaats van enkel een opsomming geven van wat een product allemaal kan. Op deze manier biedt AV & Stage een extra service om hun lezerspubliek de best beschikbare informatie te geven, zodat ze zelf een zo goed geïnformeerde beslissing kunnen nemen.

Of het nu gaat om casestudy’s, beurzen, interviews met de belangrijkste marktspelers en diepgaande bedrijfsprofielen, het team van AV & Stage staat klaar om er samen met u voor te zorgen dat evenementen, theaterproducties, festivals en broadcastproducties een technisch succes worden.

Ralph Brinkman, Publisher AV&Stage


Broadcast Magazine

Broadcast Magazine


Broadcast Magazine is hét media vakblad van Nederland.


Dutch Multicam

Dutch MulticamEntertainment Business

Entertainment Business


EB Live is de multimediale vakuitgave voor en van de live-entertainmentindustrie en bericht over nationale en internationale ontwikkelingen op alle mogelijke interessegebieden van deze branche. Het magazine verschijnt vijfmaal per jaar met een oplage van 3.500 exemplaren. Daarnaast wordt via eblive.nl en onze sociale media dagelijks het laatste nieuws gedeeld. Ook sturen we driemaal per week een nieuwsbrief uit om de laatste ontwikkelingen binnen de branche te belichten. Tot slot verschijnt éénmaal per jaar de EB Festival Guide in een verhoogde oplage van 7.500 exemplaren.

 


High Profile Events

High Profile Events


''High Profile Events bv is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van informatie over zakelijke evenementen. Dit gebeurt via de website Events.nl, het magazine Events, de regelmatig verschijnende Inspiratiemagazines en de wekelijkse digitale nieuwsbrief, het Weeknieuws. Binnen de evenementenindustrie spelen facilitaire bedrijven (die licht, geluid, audiovisuele producties en techniek leveren) een grote rol. Om die reden werken wij als mediapartner al jaren graag samen met CUE.'' 

High Profile Events


PLASA Show

PLASA Show


De PLASA Show is de Britse vakbeurs voor entertainmenttechnologie en vindt plaats van 3 tot en met 5 september 2023 in Olympia London.