Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

Dit zijn de sprekers voor VPT Academy

Tijdens CUE 2020 organiseert de VPT een uitgebreid kennisprogramma onder de naam VPT Academy. Deze week kunnen we wederom drie mooie namen bekend maken.

Andras Fictoor maakte op jonge leeftijd kennis met licht en geluidstechniek en heeft vervolgens als ontwerper en engineer meegewerkt aan talloze (inter)nationale producties. Hij vertelt hoe hij zich sinds 2 jaar ook richt via zijn bedrijf BFD Rental op het behoud en beschikbaar houden van top lijn analoge Midas mengtafels en randapparatuur voor live-audio, opnames, productie & compositie en dry-hire.

In veel aanbestedingsprocedures worden er onredelijk hoge eisen gesteld. Eisen die niet nodig zijn om de opdracht goed te kunnen uitvoeren, maar die er wel voor zorgen dat er maar een kleine groep gegadigden kan meedingen naar de opdracht. Dat is onredelijk en soms ook onrechtmatig. Stefan Dalmolen, advocaat aanbestedingsrecht bij Delta Advocaten, geeft tips en advies om succesvol te kunnen inschrijven op een aanbestedingsprocedure.

Tom Biddulph en Barbara Ryan hebben grootschalige kunstwerken gemaakt voor de laatste twee edities van het Amsterdam Light Festival. Ze nemen ons mee door het proces van het maken van hun nieuwste stuk - 'Surface Tension' - en onderzoeken hoe VR een integrale rol speelde in zowel de creatieve als de bouwfase.