Vakbeurs voor event, installatie- en
entertainmenttechnologie

Reis en verblijf

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van alle uitgangswegen in Rotterdam.


Adres naar Ahoy

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA  ROTTERDAM


Met de auto naar Ahoy

Plan hier uw route met de auto.
Op  rotterdamonderweg.nl kunt u de actuele verkeersinformatie rondom Rotterdam vinden. Kijk op vananaarbeter.nl voor actuele wegwerkzaamheden.


Met het OV naar Ahoy

Plan hier uw route met het OV.
Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loopt u in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet uw OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken. 

 

Hotel informatie

Speciaal voor de exposanten en bezoekers van CUE zijn bij Preferred Hotel Reservations kamers gereserveerd. U kunt eenvoudig online reserveren via de website van Preferred Hotel Reservations. Klik hier om direct naar het reserveringssysteem van deze hotelservice te gaan.

Neem voor meer informatie en advies contact op met: 0299-656 527 of congress@preferredhotelreservations.nl.

LET OP!
De grootschalige renovatie en restauratie van de Maastunnel is inmiddels gestart. Deze is noodzakelijk om aantasting van beton te herstellen en de Maastunnel in 2019 te laten voldoen aan de nieuwste eisen op gebied van veiligheid. De werkzaamheden in de autotunnel worden buis-voor-buis aangepakt tussen 3 juli 2017 en september 2019. De rijrichting is uitsluitend richting Noord. Autoverkeer richting Zuid moet een andere route nemen. Wij adviseren de binnenstad/Erasmusbrug met de auto te vermijden en via Ring Rotterdam naar Ahoy te rijden.