Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Een veilig en gastvrij bezoek

Wij kijken uit naar een succesvolle editie van vakbeurs CUE, waarbij veiligheid en succesvol netwerken hand in hand zullen gaan. Natuurlijk begrijpen wij dat u - net als wij - alle ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwgezet in de gaten houdt. Wij informeren u graag over de stand van zaken.

Het welzijn van onze exposanten, bezoekers en andere betrokkenen heeft onze hoogste prioriteit. Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en onderhouden we contact met verantwoordelijke autoriteiten. Wij stemmen onze werkwijze continu af op de actuele situatie en houden ons aan de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).


Fysieke afstand (1,5 meter) wordt opgeheven; Toegangspas coronavirus van toepassing
De Nederlandse overheid heeft bekend gemaakt dat de vaccinatiegraad in Nederland hoog genoeg is. Per 25 september wordt daarom de regel om 1,5 meter afstand te houden van anderen opgeheven. Hierdoor kan CUE met volle capaciteit plaatsvinden: bezoekers en exposanten kunnen zich vrij bewegen, netwerken en bijeenkomsten bijwonen zonder 1,5 meter limiet.

Bij het betreden van de beurslocatie in Rotterdam Ahoy gebruiken we de CoronaCheck-app, iedereen zal een geldige QR-code samen met zijn identiteitsbewijs moeten tonen om toegang te krijgen tot de locatie.


Internationale bezoekers reizen
Inwoners van EU-landen kunnen met een bewijs van vaccinatie, bewijs van herstel of een negatieve testuitslag naar Nederland reizen. Gevaccineerde niet-EU-reizigers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere risicogebieden hoeven vanaf 22 september niet meer in zelfquarantaine bij aankomst in Nederland. Bereid je reis goed voor. Check voor vertrek het laatste reisadvies.
 

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws en de ontwikkelingen omtrent CUE, schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief.

Wij verwelkomen u graag van 15 t/m 17 januari op CUE2024!