Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

Let op! Spammailingen

Helaas krijgen ook wij wel eens te maken spam. Zo kregen wij het bericht dat er twijfelachtige spam mails en/of nieuwsbrieven uit onze naam verstuurd zouden zijn. We willen u erop attenderen dat deze mails niet vanuit de organisatie worden verstuurd. 

 

Hoe herken ik spam?

 

Controleer het e-mailadres van de afzender. CUE / Rotterdam Ahoy e-mailt alleen met e-mailadressen die eindigen op @ahoy.nl, @cue.nl of @mail.rotterdamahoy.nl. Als u een onverwachte e-mail ontvangt of een e-mail waarvan u geen idee hebt waar deze vandaan komt, open deze dan niet, maar verwijder deze. Klik nooit op een link en open geen enkele bijlage erin.

 

Controleer de naam van de afzender. Ons projectteam en het CUE bestuur versturen alleen mails vanuit hun eigen naam en e-mail adres. Mocht dit twijfelachtig zijn, controleer dan of deze persoon onderdeel is van het team via deze pagina.

 

Wat te doen bij spam mailingen

Mocht u in de toekomst onverwachte e-mail ontvangen, laat dit dan te allen tijde aan ons weten. Daarna kunt u deze mails markeren als spam en de afzender blokkeren om nieuwe mails vanuit deze persoon te voorkomen.

 

Verwerking persoonsgegevens

Rotterdam Ahoy en CUE2024 houden zich aan de eisen die wet- en regelgeving stelt ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens, waaronder de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.