Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

Hoe is het nu met de winnaar van de Publieksprijs CUE2020?

CUE staat bekend om de vele innovaties die tijdens de beurs gepresenteerd worden door exposanten. Daarom is er tijdens CUE2020 een Publieksprijs uitgereikt. De winnaar van de CUE Publieksprijs is RL Sales  met de Dirty Rigger Gloves & Accessories dames werkbroek, de werkbroek speciaal voor vrouwen. Hoe zou het anderhalf jaar later zijn met RL Sales?

Ruud Lansman | RL Sales
"Wij kijken vol trots terug op onze overwinning. Als gespecialiseerde importeur en groothandel voor de event-, installatie- en entertainmenttechnologie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe innovaties. Toen Dirty Rigger -fabrikant van handschoenen en accessoires- de dames werkbroek aan ons introduceerde, waren we dan ook gelijk overtuigd: 'dit wordt onze inzending voor de innovatieprijs voor CUE2020’. Tijdens CUE kregen we lovende reacties en de Publieksprijs hielp ons dan ook gelijk de werkbroek goed op de kaart te zetten. De werkbroek werd goed ontvangen door het publiek en we zagen de verkoop stijgen. Helaas heeft de uitbraak van Covid-19, net na de succesvolle CUE editie én het winnen van de CUE Publieksprijs, ook bij ons roet in het eten gegooid. Maar doordat wij ook aan andere sectoren leveren en online actief zijn, konden wij na een kleine dip direct onze expertise inzetten op andere vlakken. Denk hierbij aan gaffa tape en andere gespecialiseerde tapes die wij konden inzetten als social distance tape. Tevens hebben wij het afgelopen jaar flink geïnvesteerd zodat we onze service verder konden uitbreiden. Zoals de levertijd van bestellingen; op werkdagen voor 23:59 besteld is de volgende werkdag in huis. Onze webshop en dealer portal www.rlsales.nl zijn geheel vernieuwd en komende zomer beginnen we aan de verbouwing van ons nieuwe pand. In het najaar zullen we dan ook verhuizen naar onze nieuwe locatie die ons nieuwe kansen biedt in de toekomst.

We kunnen dan ook niet wachten tot de sector weer op volle toeren draait en we weer nieuwe innovaties kunnen introduceren in de branche. Achter de schermen zijn we dan ook druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en die tonen we je graag tijdens CUE 2022. Hopelijk zien we u daar!"

 

Foto: Marjon Franken (bestuur CUE) rijkt prijs uit aan winnaar Ruud Lansman - RL Sales.