Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

CUE2026 groeit naar een grotere, rustigere beurservaring

Onze vakbeurs bevindt zich in een opwaartse trend en groeit elk editie. Deze positieve ontwikkeling heeft geleid tot een heroverweging van de opzet voor de aanstaande editie, CUE2026. Dit heeft met name invloed op Hal 2, voorheen de CUE Experience.

 

Beursvloer zonder demonstraties

Het overgrote deel van de exposanten geeft aan deel te willen nemen aan CUE2026 in een hal waarin geen demonstraties plaatsvinden. Daarom is na zorgvuldig overleg en evaluatie besloten om het concept van Hal 2 terug te brengen naar het oorspronkelijke concept van CUE, een relatief stille beurs waar met name het contact tussen exposanten en bezoekers ongestoord en in een rustige sfeer kan plaatsvinden. CUE Experience (voorheen Hal 2) valt hier niet goed in te passen en vervalt hiermee. Hal 2 zal dus, net als Hal 1, een stille hal worden waardoor de beursvloer in haar totaliteit groter zal worden ten opzichte van CUE2024. Deze beslissing is genomen om een uniforme en rustige omgeving te creƫren die bevorderlijk is voor gesprekken en presentaties zonder storende achtergrondgeluiden.

 

Wat betekent dit concreet?

  • Geen versterkt geluid, haze, mist en storend licht: In Hal 2 zullen dezelfde beursregels gelden als in Hal 1, zie ook de voorwaarden van CUE.
  • Bezoekersregistratie en entree: Tijdens CUE2026 zullen de toegang en bezoekersregistratie via Hal 2 verlopen. Na registratie kunnen de bezoekers eenvoudig via Hal 2 doorstromen naar Hal 1.
  • Beursplattegrond: Klik hier om alle locaties op de digitale plattegrond te bekijken CUE 2026 (ungerboeck.com)

 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding vna dit bericht? Neem gerust contact op met het projectteam.