Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

SoundLab - Unieke akoestische demoruimte voor standhouders

Het SoundLab op CUE is de perfecte plek om bezoekers te laten ervaren wat elektro-akoestiek te bieden heeft. In het beproefde SoundLab draait alles om de onderwerpen audio, akoestiek en geluidsversterking.

In tegenstelling tot andere gebieden van AV-technologie kan geluid niet visueel of in woorden worden weergegeven, daarom biedt CUE een unieke gelegenheid voor standhouders om demonstraties te geven waarbij de focus volledig zal liggen op akoestiek en audio.

 

Geluid in alle perfectie ervaren

Het SoundLab komt speciaal voor CUE naar Nederland in een speciale samenwerking met de DTHG (Deutsche Theatertechnische Gesellschaft). "Met het SoundLab dienen we twee doelen, we willen bezoekers een kans geven geluid in alle perfectie te ervaren en standhouders gelegenheid geven recht te doen aan hun producten”, aldus CUE bestuurslid Eric Mattijsen, van Audio Electronics Mattijsen.

 

Perfect voor geluidsdemonstratie

Het SoundLab staat in Hal 2 direct naast CUE Connect. De ruimte heeft dubbele geluidsabsorberende wanden, een vast plafond, airconditioning en biedt zitruimte aan ca. 60 personen. Binnen het 110 vierkante meter grote SoundLab kan het publiek zich volledig concentreren op wat ze horen. Naast educatieve sessies over audio en akoestiek is de ruimte beschikbaar voor CUE standhouders die een demonstratie willen geven.

 

Interesse? Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel op: info@cue.nl

 

Deelnemen