Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Innovatiegalerij 2020

 • AED Audio

  AED Audio

  Multipurpose powered line source speaker

  De FLEX6 luidspreker van AED Audio is het enige professionele multifunctionele audioproduct dat wereldwijd op de markt verkrijgbaar is en bruikbaar is voor 6 verschillende toepassingen: Line Array, groundstacked line array, column speakers, horizontale array , gekoppeld op statief of Stand alone. 

   

  De Flex 6 is dual 6,5 " met een 1,4 "  90°x15° line source, die roterbaar is, zonder de speakergrill te verwijderen.  1300 W self powered, analog in-out, Dante in-out, Multicast Bluetooth en NFC voor monitoring. De Flex6 kan in netwerk gestuurd en gemonitord worden via een geavanceerde GUI.

  ALL-IN-ONE
  Investeer in AED Audio FLEX6 en u kunt al deze opstellingen maken met slechts één type luidspreker. Lever al uw verhuurklussen van één tot 3.000 mensen door slechts in één systeem te investeren. Dit is de toekomst van efficiëntie. AED Audio biedt u het maximale rendement op uw investering.

  En last bust not least: de FLEX6 klinkt gewoon goed.

  Lees meer Sluiten
 • RL Sales

  RL Sales

  - WINNAAR PUBLIEKSPRIJS 2020 - De werkbroek speciaal voor vrouwen

  Schau Video

  Samen met Dirty Rigger, onze fabrikant zijn wij ons meer en meer gaan realiseren dat er bijzonder weinig werkkleding is voor dames in de branche van event-, installatie- en entertainmenttechnologie. De branche is te lang gedomineerd door mannen terwijl er in de huidige tijd steeds meer vrouwen in werkazaam zijn. 

   

  Om die reden is Dirty Rigger, dat van origine een populair merk is voor werkhandschoenen en accessoires, een werkbroek gaan ontwikkelen speciaal voor vrouwen in deze branche. Dit is dan ook de eerste werkbroek die Dirty Rigger op de markt brengt. Deze werkbroek is voorzien van alle benodigdheden die het werk dagelijks makkelijker maakt in de industrie. Door het initiatief van vrouwen wereldwijd hebben wij samen met hen ervoor kunnen zorgen dat dankzij dit product de branche toegankelijker en meer gestimuleerd wordt voor vrouwen. 

   

  Lees meer Sluiten
 • ClayPaky Xtylos

  ClayPaky Xtylos

  Eerste moving head met laser lichtbron

  De Xtylos is de eerste movinghead met een unieke RGB laserbron. Door deze nieuwe technologie zijn haar beams in kleur net zo intens als in haar wit.

  De Xtylos heeft twee gobowielen - met 7 roterende gobo's en 12 vaste gobo's (inclusief 7 beam angele reducers) - een wiel met 3 prisma's en een zestien facetprisma op een speciaal kanaal, zodat het tegelijk gebruikt kan worden met het prismawiel.

  De Xtylos is de eerste movinghead met een laserlichtbron en dit opent nieuwe, verrassende perspectieven voor de gehele entertainmentverlichting industrie.

  Lees meer Sluiten
 • Luxibel B EXPO500TW

  Luxibel B EXPO500TW

  LED Expo Fresnel TW met automatische zoom

  De B Expo500TW is voorzien van een variabele witte led bron (2.700?K - 6.200?K) met een hoog vermogen, en uitmuntende CRI.  speciaal ontworpen voor de veeleisende klant. 

  Optioneel kan er nog gekozen worden voor een witte cover kit en een 12-Leaf barndoor.  De dubbele glazen optiek zorgt dat dat barndoors op dezelfde manier reageren als bij klassieke fresnels.

  De vele mogelijkheden en het mooie ontwerp maken de B-EXPO500TW de ideale fresnel welke toegepast kan worden bij theaters, concerten, beurzen, musea, winkels en alle andere toepassingen waar hoge kwaliteit vereist is.

  Lees meer Sluiten
 • Luxibel B PAR360Z

  Luxibel B PAR360Z

  De meest krachtige IP-rated zoom par ter wereld!

  De B Par360Z is de meest krachtige IP-rated zoom par ter wereld! 

  Een 7x 60W RGBW led-bron cre?ert prachtige kleuren met een zeer hoog vermogen.

  Daarnaast heeft de B Par360Z een geautomatiseerd zoombereik van 4,3° tot 45°

  Door de IP65 waarde is de B Par360Z zowel binnen als buiten te gebruiken.

  Dit maakt de B Par360Z een creatieve fixture die kan worden gebruikt voor evenementen, tentoonstellingen, theater en nog veel meer...

  Lees meer Sluiten
 • Panasonic ET-DLE020

  Panasonic ET-DLE020

  Ultra-short-throw zoom lens

  De ET-DLE020 is ontworpen voor alle Panasonic 1-Chip DLP?-projectoren. 
  Deze ultra-short-throw-zoomlens is de eerste op de markt die over een aangedreven 
  optische zoom beschikt.

  De ET-DLE020 ultra-short-throw-lens ondersteunt een throw-verhouding van 0.28-0.30:1 (WUXGA) en een aangedreven lensverschuiving van +50% tot -16% (V) en +23% tot -10 % (H). Dit vergroot de vrijheid om je projectie in alle vier de richtingen aan te passen.

  Deze lens is ontworpen om extreem dicht op het scherm te projecteren.
  Daarnaast is het nu ook mogelijk om meerdere projectoren op elkaar te stacken, om zo de lichtoutput te vergroten.

  Lees meer Sluiten
 • Adamson CS7P

  Adamson CS7P

  's Werelds eerste powered luidspreker die klaar is voor het AVB-Milan protocol.

  De Adamson CS7P is 's werelds eerste powered luidspreker die klaar is voor het AVB-Milan protocol.

  Om te kunnen voldoen aan het AVB-Milan protocol heeft Adamson deze luidspreker uitgevoerd met een redundant netwerkaansluiting die ook als daisy-chain te gebruiken is.

  Natuurlijk kan je ook nog "ouderwets” analoog in en uit.
  De volledige CS serie is te benaderen en te monitoren via het AES70 protocol. Om hier het optimale uit te halen lanceert Adamson ook zijn eigen software die gebruikt kan worden als DSP, luidsprekermanagement, designsoftware en simulatie software. 

  De CS7P is opgebouwd uit 2x 7-inch Kevlar Neodymium laag/mid driver en 1x 3” compressiedriver met een 70x 40 graden of 100 x 50 graden hoorn die makkelijk 90 graden te roteren is door het touring ontwerp.
  De ingebouwde versterkermodule met DSP processor bestaat uit een 2 kanaals D-klasse versterker van 2400 Watt.
  In de loop van 2020 worden ook andere modellen van de Adamson CS serie gelanceerd.


  Ergonomisch
  De eerste powered luidspreker van Adamson weegt maar 3 kg meer dan zijn niet powered tegenhanger. Met een gewicht van 18 kg is deze zeer gebruiksvriendelijk. Dit is mogelijk door het gebruik van een lichtgewicht class D versterker.


  Economisch
  Door gebruik te maken van interne DSP in de luidspreker, is er geen externe kostbare processor meer nodig.

  Lees meer Sluiten
 • RF Scout

  RF Scout

  Know your spectrum!

  Het radiospectrum dat beschikbaar is voor draadloze microfoons, in-Ear Monitors, intercomsystemen en andere productiemiddelen wordt al jaren krapper. Er is steeds meer aandacht en voorbereiding nodig om alle draadloze systemen storingsvrij de productie door te helpen. 

  De basis hiervoor is vanzelfsprekend om te weten wat er ter plaatse vrij beschikbaar is, maar dit is vooralsnog gelimiteerd tot theoretische lijsten, óf metingen ter plaatse met een (kostbare en ingewikkelde) spectrum analyzer.

  RF|Scout is een low-cost, breed inzetbare, innovatieve oplossing voor theaters, zendertech’s, festivals en live-events.

  RF|Scout zorgt ervoor dat online, voor elk podium realtime informatie beschikbaar is over daadwerkelijk beschikbaar spectrum op hún locatie. Via de webserver kan bijvoorbeeld het theater deze info bij binnenkomst van bezoekende gezelschappen aanbieden, maar bezoekende engineers kunnen ook vooraf, voordat ze op de locatie aankomen, hun planning maken op basis van werkelijke waarden in die zaal welke ze binnenkort gaan bezoeken. Voor zendertech’s biedt

  RF|Scout diverse geavanceerde functies waaronder verschillende markers, signalering voor onverwacht opduikende stoorsignalen of juist het wegvallen van wenselijke zenders. Via het netwerk kunnen meerdere podia worden gemonitord.

  Via de RF|Scout site kan tegen een fractie van de gangbare kosten frequentie-coördinatie diensten worden ingeroepen. AEM nodigt geïnteresseerden van harte uit tijdens de CUE om kennis te komen maken met RF|Scout op Stand 1.300, en hun feedback te geven.

  Lees meer Sluiten
 • Wisycom LFA

  Wisycom LFA

  De nieuwste toevoeging aan de range zeer geavanceerde draadloze antenne-oplossingen

  De Wisycom LFA is de nieuwste toevoeging aan de range zeer geavanceerde draadloze antenne-oplossingen van zenderspecialist Wisycom. De LFA is een zogenaamde Shark Fin (LDPA) antenne met een geintegreerde filter-bank tegen interferentie, en een zeer hoogwaardige RF versterker om kabelverliezen te compenseren. 

   

   

   

  Het geheel is op afstand bedienbaar, zodat ook na installatie op een niet-meer toegankelijke lokatie alle instellingen gewoon kunnen worden aangepast. Dit kan zowel vanuit diverse hardware als ontvangers, RF-matrixen en RF-Over-Fiber, maar ook via een netwerkverbinding. Net als de andere antenne-oplossingen van Wisycom is de LFA gewoon compatibel met andere merken draadkoze mic's, zoals Shure (Axient e.d) en Sennheiser, en verbetert de robuustheid van hun ontvangst.

   

  Lees meer Sluiten
 • FAST CLAMP GEN2 + CLAMP BASE GEN2

  FAST CLAMP GEN2 + CLAMP BASE GEN2

  Save Time, Space, Money

  Haken vastmaken op projectoren is een tijdrovend proces in de evenementen-sector.
  Velen kiezen er dan ook voor om de haken vast te laten op de projectoren wat resulteert in grotere en duurdere flightcases.

  Dit is nu verleden tijd. Het researchteam van Briteq ontwikkelde een 2-delige haak waarvan de basis permanent op de projector blijft en via een ingenieuze snelkoppeling vastklikt in een speciale haak.

  De basis neemt zo goed als geen plaats in beslag waardoor men minder grote flightcases nodig heeft.
  De snelkoppeling van de speciale haak zorgt voor een razendsnelle montage waarbij de projector nog steeds in elke gewenste richting kan worden uitgericht.

  Beide onderdelen worden apart verkocht waardoor men niet voor elke projector een haak hoeft te kopen en zo de kosten nog meer beperkt.

  De nieuwe FAST CLAMP GEN2 en CLAMP BASE GEN2 zijn volledig ontworpen in België, in de praktijk getest door meerdere professionelen in de sector en voldoen aan alle europese normen (TÜV getest).

  Deze innovatieve oplossing is gepattendeerd (design patent n°006204525-0001).

  Lees meer Sluiten
 • CHAUVET Professional Ovation CYC 1 FC

  CHAUVET Professional Ovation CYC 1 FC

  Uniek optisch systeem dat gelijkmatige, gesatureerde kleuren verzekert met een compact design

  De CHAUVET Professional Ovation CYC 1 FC heeft een uniek optisch systeem dat gelijkmatige, gesatureerde kleuren verzekert met een compact design. Terwijl traditionele cyclorama armaturen een zeer grote reflector nodig hebben om een effen dekking te verkrijgen, laat het innovatief design van de Ovation CYC 1 FC toe om een hoogwaardig resultaat te krijgen met een veel compactere armatuur, wat meer design vrijheid en veel minder gewicht betekent.

  De armatuur beschikt net zoals de andere Full Colour Ovation armaturen over een RGBAL (RGB+Amber+Lime) kleurenmenging en is uitermate stil, dankzij de convectie-koeling en het gebruik van LED technologie. Het ontwikkelen van het nieuwe optisch systeem, en dus het ontbreken van een grote reflector, liet toe om een armatuur te ontwerpen die zeer laag is en bijna niet opvalt, maar toch een spectaculaire lichtopbrengst heeft, zonder dat je de lichtbron zelf ziet. 

   

  Lees meer Sluiten
 • ARRI introduceert Orbiter

  ARRI introduceert Orbiter

  De ultra heldere LED-point source met een verscheidenheid

  Orbiter is een ultra helder, instelbaar en directioneel LED-armatuur en is het meest technologisch geavanceerde armatuur ooit geproduceerd voor het vastleggen van beelden en kleurweergave. Alle systemen in Orbiter zijn volledig nieuw en zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachte. 

  ARRI introduceert Orbiter, een nieuw LED-armatuur. Klaar om de wijze waarop de industrie tegen digitale verlichting aankijkt, te veranderen. 
  Orbiter is een ultra helder, instelbaar en directioneel LED-armatuur en is het meest technologisch geavanceerde armatuur ooit geproduceerd voor het vastleggen van beelden en kleurweergave. Alle systemen in Orbiter zijn volledig nieuw en zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachte. Orbiter's nieuwe zes-kleuren LED engine levert een breed kleurengamma en uitstekende kleurweergave over alle kleurtemperaturen, samen met toonaangevend, soepel dimmen van 100 tot 0%. Met zijn wisselbare optiek mogelijkheid kan Orbiter transformeren in veel verschillende soorten voorzet accessoires, waaronder projectie (profiel), open face en zacht licht. Extra functies, zoals een snelle processor, voldoende geheugen, uitgebreide connectiviteit, een ingebouwde reeks sensoren en weerbestendige behuizing, maken Orbiter tot een formidabel stuk techniek. De geavanceerde technologie en het veelzijdige ontwerp van Orbiter maken het een optimale schijnwerper voor vandaag en voor de toekomst. Het systeem biedt eindeloze mogelijkheden voor updates, configuraties en verbeteringen.
  Wisselbare optieken
  Het toepassen van wisselbare optieken is de kerninnovatie van de ARRI Orbiter. Met een breed scala aan optieken om uit te kiezen, transformeert Orbiter in het perfecte lichtarmatuur voor uw toepassing zonder in te leveren op bundel-, uitvoer- of kleurkwaliteit. De Quick Lighting Mount (QLM) in Orbiter maakt het mogelijk optieken met zeer verschillende eigenschappen aan het armatuur te bevestigen. De gerichte bundel met groot vermogen van de open face optiek is ideaal voor projecties over lange afstanden. De hoog vermogen precisie projectie-optiek creëert een perfecte lichtcirkel die kan worden aangepast met messen, focus en gobo's. De dome-optiek biedt volledig egaal, zacht licht, ideaal voor het verlichten van grote ruimtes. Een universele QLM-adapter creëert een direct montagepunt voor Orbiter-specifieke Chimera- en DoPchoice-producten. Met deze ingebouwde veelzijdigheid is er een groot potentieel voor het creëren van extra toekomstige optica voor verschillende toepassingen.

  Robuuste, weerbestendige behuizing
  Het IP ontwerp van Orbiter voldoet aan de eisen van zwaar, dagelijks gebruik. Een nieuwe weerbestendige behuizing maakt buitengebruik mogelijk door een aluminium gegoten behuizing met bumpers van versterkt kunststof te gebruiken.

  Volledige reeks sensoren
  Maar liefst 5 sensoren zijn toegevoegd aan de Orbiter; een kleurensensor, een 3-Axis Accelerometer, een magnetometer, een Ambient Light Sensor en een heat sensor. Al deze sensoren zorgen voor een betere gebruikerservaring en meer controle over het armatuur. Beschikbare gegevens verbeteren de workflow, ook bij postproductie en service.


  Ergonomisch
  Afneembaar bedieningspaneel
  Een 4-inch kleurendisplay, snelle navigatieknoppen en geïntegreerde sensoren maakt het Orbiter-bedieningspaneel eenvoudig te bedienen met een grafische gebruikersinterface en bovendien afneembaar. 

  Eenvoudig transporteerbaar
  Het toepassen van wisselbare optieken is de kerninnovatie in Orbiter. Deze innovatie zorgt er tevens voor dat het armatuur eenvoudig en compact voor transport is. De Orbiter heeft een geïntegreerd handvat waardoor het zeer eenvoudig te verplaatsen is.
  De Orbiter zorgt ervoor dat men op locatie met één armatuur kan volstaan door de verwisselbare optieken.

  Economisch
  De ARRI Orbiter bevat een ultra heldere LED-point source met een gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Het armatuur bevat een verscheidenheid aan wisselbare optieken waardoor er geen losse kleurenfilters meer verbruikt worden. 

   

  Lees meer Sluiten
 • Robe lanceert nieuwe ESPRITE LED moving light

  Robe lanceert nieuwe ESPRITE LED moving light

  Een nieuwe stap in de evolutie van het licht

  De ESPRITE? is de eerste moving head waarin Robe's nieuwe generatie 650W WTE? (White Transferrable Engine) LED module is toegepast. De ESPRITE? is ook het eerste Robe armatuur waarin de LED module vervangbaar is! 

  De ESPRITE™ is de eerste moving head waarin Robe's nieuwe generatie 650W WTE™ (White Transferrable Engine) LED module is toegepast. De ESPRITE™ is ook het eerste Robe armatuur waarin de LED module vervangbaar is! 

  De kraakheldere, krachtige output en de extreem voordelige WTE™ LED module vormt een nieuwe stap in de evolutie van het licht. De ESPRITE™ heeft een output van maar liefst 27.000 lumen dankzij de krachtige WTE LED module én het zeer efficiënte optische systeem. De intensiteit van het licht en de uitgebreide functionaliteit zullen velen verbazen. 
  Naast bovenstaande opties bevat de ESPRITE™ ook andere innovaties. Het nieuwe en effectieve koelsysteem voorkomt afzetting van stof en residu in het optische pad en zorgt daarmee voor minder onderhoud.


  Ergonomisch
  De WTE LED module bevat veel data zoals datum, serienummer en gebruik. Deze gegevens zijn via een gratis app inzichtelijk. 
  Daarnaast bevat de ESPRITE een nieuw en effectief koelsysteem dat afzetting van stof en residu in het optische pad voorkomt en zorgt daarmee voor minder onderhoud.


  Economisch
  Dit krachtige armatuur maakt het mogelijk om verouderde moving heads met gasontladingslampen één-op-één te vervangen zonder in te boeten aan output. Met het aanbieden van een kosten effectieve en simpel te vervangen WTE LED module biedt Robe een oplossing voor het vervangen van een te vroeg falende witte LED bron of afnemende lichtkwaliteit.
  Meer Power
  Het hele systeem is voorbereid voor 800W i.p.v. de huidige 650W
  Andere CCT
  Robe kan alternatieve LED modules aanbieden met verschillende kleurtemperaturen
  Hogere CRI
  Met verschillende kleurtemperaturen voor speciale doeleinden is het mogelijk een high CRI module aan te schaffen 

   

  Esprite Product Video from ROBE lighting on Vimeo.

  Lees meer Sluiten
 • SPL-D3 decibel indicator en logger

  SPL-D3 decibel indicator en logger

  Geeft direct inzicht in gemiddelde geluidsdruk

  De SPL-D3 decibel indicator en logger die zowel publiek, techici als controlerende instanties direct inzicht geeft in de actuele als historisch gemiddelde geluidsdruk tijdens het evenement of optreden. Hiermee wordt niet alleen voldaan aan het convenant gehoorschade voor theater en pop podia maar ook wordt er gelijktijdig voldaan aan registratieplicht die veel gemeenten stellen bij afgifte van evenementen vergunningen. 
  Door zijn opzet is het na correcte installatie niet mogelijk meetwaarden (frauduleus) bij te stellen of aan te passen. We is het mogelijk om met een standaard USB stick direct meetwaarden te exporteren en veilig te stellen. Alle meetwaarden kunnen in drie kleuren weergegeven worden; Groen voor een veilige geluidsdruk, Oranje voor een naderende overschrijding en Rood voor een werkelijke overschrijding. Meetwaarden voor alle displays in A, C of Flat met Integratietijden in Fast, Slow en Leq tussen 1 seconden en 60 minuten. Introductie tijdens CUE2020
  Lees meer Sluiten
 • Eclipse TW LEE color picker

  Eclipse TW LEE color picker

  Geen filters meer nodig

  Geen filters meer nodig. De variabel wit spots van Prolights zijn voorzien van een LEE color picker. Selecteer op de fixture het LEE kleurennummer en gebruik 1 dimmer kanaal. Geen extra hardware nodig. 6 kleuren engine voor volledig wit spectrum en full color. De firmware is geschreven samen met Stadsgehoorzaal Kampen & Prolights. 
  Geen filters meer nodig. De variabel wit spots van Prolights zijn voorzien van een LEE color picker. Selecteer op de fixture het LEE kleurennummer en gebruik 1 dimmer kanaal. Geen extra hardware nodig. 6 kleuren engine voor volledig wit spectrum en full color. De firmware is geschreven samen met Stadsgehoorzaal Kampen & Prolights. De vraag is ontstaan door Stadsgehoorzaal Kampen om volledig over te gaan op LED verlcihting, maar voor reizende gezelelschappen is het vaak lastig is om full color spots te gebruiken zonder tussenkomst van hardware van het theater. Nu kan een gezellschap aangeven welk kleurnummer ze willen, inprikken op de tafel en 1 dimmer kanaal is voldoen op de lichttafel. Filters zijn overbodig en de eenvoud blijft voor de gebruiker alsof het een "oudewetse" convetionele spot met filter is. Geen programmering van kleuren nodig. Voor het theater blijft de flexibilteit om met eigen producties alle functionalieiten van de spot te blijven gebruiken zoals full color. Diverse extra DMX modus en opties bij het kiezen van de modus. Bijvoorbeel bij 1 channel mode wordt er op het armatuur de optie geselecteerd: - Color picker - lee kleurnummers - Wit presets - custom kleur, mengen van 6 kleuren De Color picker is beschikbaar is zowel de 1, 2 en 7 channel modus. Voor alle Ecliose fresnel TW en de EclipseHDTWC profielspot is deze nieuwe firmware beschikbaar. De fresnel en profiel maken allen gebruik van het zelfde type 6 kleuren engine: red, orange, green, royal blue, blue, lime. De firmware is gelanceerd in July 2019 en ondertussen uitvoerig getest in de praktijk door Stadsgehoorzaal Kampen. In Oktober is de eerste publieke promotie via social media gedaan. 
  Lees meer Sluiten
 • Martin ERA 800 Performance

  Martin ERA 800 Performance

  Nieuw werkpaard voor de bovenkant van de entertainment markt

  Moving head met 800W LED engine - Compleet feature pakket - Full framing, tevens roteerbaar

  Lees meer Sluiten
 • FH products

  FH products

  Visibility without electricity

  Dit nieuwe begrip van zichtbaarheid heeft geen elektriciteit nodig, is onderhoud- en storingsvrij, veilig en...duurzaam! FH products is producent en leverancier van hoogwaardige luminescerende / Glow in the Dark producten. Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig toegelegd op de ontwikkeling van materialen en toepassingen met de hoogste kwaliteit op het gebied van luminescentiewaarde.
  Wij leveren luminescerende (nalichtende) producten vanaf 200 mcd. tot 700 mcd. waardoor onze producten vele uren in het donker waarneembaar zijn, (vergelijking: speelgoed Glow-sterretjes ca. 20 mcd.). Wij leveren een breed basis assortiment en produceren ook speciale- en klantspecifieke producten. Het vervaardigen van deze hoge kwaliteit maakt FH products onderscheidend en uniek. 
  FH products is al tien jaar producent en leverancier van hoogwaardige luminescerende / Glow in the Dark producten voor diverse doelgroepen. Vanaf 2018 zijn we actief de doelgroep theaters gaan benaderen wat resulteerde in toepassingen van o.a. Lumi trapprofielen ter vervanging van slecht werkende of zelfs bij het ontbreken van traptrede verlichting. Vanaf die periode hebben we tevens een goede samenwerking kunnen opbouwen met adviesbureaus, fabrikanten en toeleveranciers voor theaters. 
  Lees meer Sluiten
 • Follow-Me

  Follow-Me

  3d Performer Tracking

  Follow-Me 3d provides live visual feedback and crosshair targeting of a performers position in the 3d space. The distance between the fixture and performer is calculated by the Follow-Me software so that cross hair targeting can be visualised in a 3d space.
  Unlimited fixture beam calibration is automatically corrected irrespective of the performance areas heights and beam diameter size can be pre-determined and maintained irrespective of the performers position in the 3d space.
  Lees meer Sluiten
 • Harmonic Design HLS24

  Harmonic Design HLS24

  Een combinatie van de voordelen van 2 werelden

  De innovatie is dat we gebruik maken van de voordelen van 2 werelden: de compactheid en effici?ntie van de luidspreker met hoorn en de gelijkmatige dekking en spreiding van een LineArray-systeem. De combinatie van beide is uniek en revolutionair zoals bij geen ander systeem eerder mogelijk was om de voordelen van de twee belangrijkste technologie?n te combineren in zo'n compact en krachtig systeem. 
  De voordelen zijn: - enorm verminderde transportruimte (kleiner transport en minder brandstofkosten/beter voor milieu); - verminderde op- en afbouwtijd (personeelskosten); - licht in gewicht (verminderde lichaamsbelasting); - te gebruiken als pointsource door de 100 graden x 40 graden afstraling (unieke HF waveguide) en/of als Array (meerdere elementen onder elkaar); - gemakkelijker in gebruik door, eventueel nog aan te passen, fabrieksinstellingen (DSP); - betere geluidskwaliteit door verminderde vervorming van typische hoornluidsprekers; - geïntegreerde flyware om meerdere HLS24 elementen onder elkaar te hangen. Op economisch niveau zijn we kostenefficiënter omdat minder luidsprekers ingezet hoeven te worden ten opzichte van andere systemen. 1 HLS 24 heeft dezelfde SPL en dekking als 4 andere linearray elementen. Hierdoor wordt een besparing op de investering gecreëerd.
  Onze innovatie werd geïntroduceerd in 2016 op de ProLight & Sound te Frankfurt In mei 2019 kregen wij in Vietnam tijdens de Pro Audio & Sound een award uitgereikt voor showcasing onze hd HLS24P - HybridLineSource bij de LineArray shootout vanwege zijn uitzonderlijke SPL en geluidskwaliteit.
  Lees meer Sluiten
 • Infinity Furion B401 Moving Head Beam

  Infinity Furion B401 Moving Head Beam

  Multi Colourbump-functie die kan worden toegepast op elke gewenste kleur

  Nagenoeg elke Moving Head Beam heeft de mogelijkheid om een Colourbump te cre?ren. Deze functionaliteit is toepasbaar op de kleuren rood, blauw en wit. Bij De Furion B401 echter beperkt deze feature zich niet tot deze kleuren. De Infinity Furion B401 is uitgerust met een Multi Colourbump-functie die kan worden toegepast op elke gewenste kleur.

  Dankzij veertien dichroïsche kleuren kan elke kleur gekozen worden voor het Colourbump-effect. Daarnaast kan ook de tijdsspanne ingesteld worden waarin het wit tussen elke kleur zichtbaar moet zijn. Deze functionaliteit geeft elke lichtdesigner nieuwe mogelijkheden om een extra dimensie toe te voegen aan de lichtshow. Bijkomend voordeel is dat met de veertien dichroïsche kleuren elke gewenste splitkleur gemaakt kan worden.

   

  Lees meer Sluiten
 • RF-toolbox Active LPDA

  RF-toolbox Active LPDA

  Grote stap in de verbetering van de draadloze overdracht van microfoonsignalen

  Situaties
  1- Bij een voorstelling die zich afspeelt op verschillende locaties staat een aantal
  antenneopstellingen voor draadloze microfoons. Dezelfde microfoons worden op de diverse
  locaties gebruikt. 
  Niet alleen moeten er voor de antennes grote kabellengtes worden
  overbrugd, ook geeft het een aanzienlijk verbetering wanneer de ontvangers kunnen worden
  geschakeld tussen de verschillende locaties.
  2- Op een klein podium staan vier acteurs met draadloze microfoons in de coulissen vlakbij
  de antennes te wachten tot ze op moeten. De kans is zeer groot dat de ontvangst van die vier
  zenders hierdoor ernstig wordt bemoeilijkt door het ontstaan van intermodulatie.
  Overwegingen
  1- Op ontvangers van draadloze microfoonontvangers kan de gevoeligheid voor het
  binnenkomende signaal niet worden ingesteld. Er kan dus niet worden gecompenseerd voor
  signaalverlies bij extreme kabellengtes.
  2- Wanneer zenders zich dichtbij elkaar bevinden op een kleine afstand van de antenne moet
  de gevoeligheid van die antenne worden verzwakt, anders is er kans op vervorming. Als er
  een verandering in de situatie optreedt, zoals verplaatsingen op het podium waarbij zenders
  fysiek op andere posities terechtkomen en de signalen dus op een lager niveau binnenkomen,
  hoeft de gevoeligheid niet langer te worden verzwakt.
  Oplossingen
  Op de RF-toolbox LPDA kan de gain worden ingesteld door middel van drie trappen van
  versterking. Door het signaal te versterken kunnen verliezen ten gevolge van grote
  kabellengtes worden gecompenseerd.
  De RF-toolbox LPDA kan het signaal verzwakken om intermodulatie tegen te gaan en de
  ruisvloer omlaag te brengen. Zo wordt het signaal schoner en dus gemakkelijker te verwerken
  binnen de ontvangers.
  In de RF-toolbox LPDA bevindt zich een Auto Gain-functie. Deze zorgt ervoor dat het
  afgeven signaal zich onder alle omstandigheden binnen het voor de ontvangers optimale
  bereik bevindt. Dit voorkomt intermodulatie en levert een hoge dynamische range.
  De op afstand bedienbare RF-toolbox LPDA in combinatie met passieve splitters maakt het
  tevens mogelijk om antennes in verschillende zones te plaatsen en zo de dekking van de
  antennesystemen immens te vergroten zonder de gevoeligheid te hoeven verhogen (geen
  verhoging van de ruisvloer) en zones onafhankelijk van elkaar aan en uit te zetten. Door
  middel van de antenne-distributiesystemen RF-toolbox XL en RF-toolbox Splitter 8 kunnen
  maximaal 32 RF-toolbox LPDA’s op afstand worden bediend.
  Algemeen
  De RF-toolbox LPDA is voorzien van een royale display (1,3-inch, 128 x 64 pixels, OLED)
  waarop de versterking/verzwakking is te configureren en de noodzakelijke instellingen zijn te
  maken.
  Het gain-bereik is enorm (-20 tot + 30dB), waardoor hij geschikt is voor zowel kleine podia,
  als locaties waar lange coaxkabels worden ingezet.
  De RF-toolbox LPDA wordt via de coaxkabel gevoed en ook de digitale communicatie met
  de RF-toolbox XL en Splitter-8 verloopt via dezelfde kabel.
  Samenvatting
  Met de RF-toolbox LPDA wordt een grote stap gezet in de verbetering van de draadloze
  overdracht van microfoonsignalen. Systemen van 'grote’ merken richten zich niet specifiek
  op de genoemde tekortkomingen, terwijl gebruikers van vooral omvangrijke
  zender/ontvangersystemen deze problemen dagelijks tegemoet moeten treden.
  De RF-toolbox LPDA kan standalone worden gebruikt, maar maakt ook deel uit van een
  totaalsysteem dat draadloze-microfoonsignalen kan filteren, versterken, verzwakken en
  distribueren, en draagt aanzienlijk bij aan de betrouwbaarheid van draadloze
  microfoonsystemen.
  Technische specificaties:
  • Voeding: 100mA @ 13V, switch-mode power supply / 9 - 25V DC,
  • Drietraps voorversterking in stappen van 0,5dB / OIP3 > 38dBm
  Trap1: -20 - 0dB gain, 10mA @12V
  Trap2: 0,5 - 16dB, 50mA @12V (ook voor sets zoals de Sennheiser EW-serie)
  Trap 3: 16 - 30dB, 110mA @12V
  • Frequentiebereik: 470 - 750MHz (anders bandbreedtes op aanvraag)
  • Lineariteit: +/- 1dB
  • Ruis: 0,8dB @ bij volledige uitsturing
  • Op afstand bedienbaar d.m.v. RF-toolbox XL of RF-toolbox Splitter-8 (maximaal 32)
  • Afmetingen (lxbxh): 290 x 292 x 50mm
  • Behuizing en bevestigingspunten: robuust, geanodiseerd aluminium
  • Wordt momenteel getest op IP-waarde IP54.
  Instelbaar op de antenne:
  • Gain -20 ~ +30dB (Auto Select bij versterkertrap)
  • AGC (auto gain control) -40 ~ +20dBm threshold / max. 31db gain-reductie
  • Maximale versterking: -20 ~ 0dB / -20 ~ +16dB / ~ +30dB, handmatig instelbaar
  • ID-nummer voor communicatie met de RF-toolbox splitter-8 en XL.
  • RF-level afleesbaar op OLED -55 tot +20 dBm (grafisch en numerieke waarde)
  • Testfunctie voor het meten van minimaal en maximaal ontvangen signaalniveau
  • Display: weergave ondersteboven, backlight dim en vertragingstijd dimfunctie
  Werkende prototypes ondergaan momenteel praktijktests en zijn op aanvraag uit te proberen.
  Lees meer Sluiten
 • Pino Solutions.

  Pino Solutions.

  "Easy Switch"

  De Pino Solutions Easy Switch kent vele troeven. Het systeem is specifiek ontwikkeld om zalen te helpen de overstap te maken naar o.m. LED technologie. Er is nu een grote behoefte om steeds vaker apparaten aan te sluiten die niet via een dimkanaal kunnen gevoed worden, zoals o.m. bewegend licht, LED parren, boosters, schermen etc.
  De meerderheid van aanwezige geïnstalleerde dimmerinstallaties zijn echter niet geschikt om materiaal aan te sluiten dat échte vaste spanning nodig heeft. Met de Easy Switch schakelt men eenvoudig d.m..v. een touch screen het dimmerkanaal om naar vaste spanning (én terug). De Easy Switch is volledig autonoom en heeft geen dmx nodig om te werken. Bovendien bespaart het technici ook een heleboel werk: men hoeft geen extra aansluitpunten met vaste spanning te voorzien. Geen gesleep meer met break-out boxen en extra bekabeling! Met een simpele selectie op het controlepaneel -ingebouwd of remote- worden de bestaande dimmeraansluitingen (her)gebruikt als een vaste spanningsoutlet of als regulier dimkanaal. De Easy Switch is een zeer duurzame upgrade: Er hoeft niets te worden veranderd aan de aanwezige infrastructuur, nl. de afgaande bekabeling of de aansluitingen. Door de nieuwe normeringen inzake brand- en mileuveiligheid zou bij het installeren van een nieuwe dimmer met ingebouwde relais ook de bekabeling moeten worden vervangen. De Easy Switch is een duurzame en goedkope oplossing om de levensduur van goed werkende dimmers te verlengen, geen nieuwe grondstoffen te moeten aanspreken én ingrijpende structurele werken te vermijden. Tijdens het plaatsen van de Easy Switch wordt ook onderhoud op de dimmerinstallatie uitgevoerd; dit is inbegrepen in de prijs. De Easy Switch kan dan ook anders worden gebugetteerd, wat zeker belangrijk is voor gesubsidieerde organisaties of zalen met een klein budget. Kortom, de Easy Switch van Pino Solutions is een snelle, duurzame, efficiënte en goedkope oplossing waar veel zalen baat bij hebben en op zitten te wachten!
  Lees meer Sluiten
 • GDTF & MVR

  GDTF & MVR

  Voor het beschrijven van armaturen voor stuurtafels en visualiseres

  Eindelijk slaat de industrie de handen ineen om een eind te maken aan een steeds groter wordend probleem: waar vind ik fixture definities voor mijn spots. Iedere stuurtafel en visualiser heeft een eigen bestandsformaat voor spot definities, en met de steeds grotere snelheid waarmee armatuur fabrikanten met producten op de markt komen is het vinden of maken van fixture files een steeds grotere uitdaging. 
  General Device Typ Format is een gestandaardiseerd formaat waarin fabrikanten van armaturen hun armatuur kunnen beschrijven voor stuurtafels en visualiseres. Het gaat dan niet alleen om de DMX parameters, maar ook om fysieke parameters. Zo kunnen bijvoorbeeld het uiterlijk en het formaat van de spots worden vastgelegd, maar ook de eigenschappen van de lichtbundel (openingshoeken, exacte kleuren van filters of leds, lumen output) en bijvoorbeeld de snelheid van de pan, tilt en (gobo-, kleur- en effect-)wielen. Hoe nauwkeuriger de fabrikant de gegevens van zijn armatuur invoert, hoe nauwkeuriger stuurtafels en visualisers hier gebruik van kunnen maken. GDTF is opgezet in een samenwerking van 3 vooraanstaande spelers in de markt: MA Lighting, Vectorworks en Robe. Het is een open standaard die al door veel fabrikanten omarmt is. My Virtual Rig is een universele standaard voor het opslaan van 3D lichtplannen. In combinatie met GDTF is het mogelijk alle informatie van het lichtplan eenvoudig van bijvoorbeeld een visualisers als Vectorworks over te zetten naar een stuurtafel als de grandMA3. De hele patch, alle fixture files en alle 3D informatie over posities van de spots is beschikbaar voor alle applicaties. GDTF en MVR maken een einde aan een oerwoud aan dataformaten en verplichtingen om met een bepaald platform te blijven werken. Het openen van deze markt is een winnaar voor ieder designer en iedere operator. Voor meer informatie, een overzicht van deelnemende fabrikanten en uitleg over de formaten zie de website van GDTF: https://gdtf-share.com/ 
  Lees meer Sluiten
 • The Black Box

  The Black Box

  Innovatieve transportkoffer van Admiral Staging

  Maak kennis met de Black Box! De Black Box is een innovatieve transportkoffer van Admiral Staging. Deze koffer geeft een snel overzicht over het aantal truss-pennen in de koffer. De koffer is stapelbaar en is opgesteld in rijen van 10 stuks waardoor het uitgeven en natellen zeer makkelijk en snel is.
  Het product biedt het ruimte voor 100 pennen, 100 borgveertjes en een koper hamer. In de wereld van rigging en truss is een goede koperen hamer moeilijk te vinden. In deze box van Admiral Staging heb je alles in één. Een ander bijkomend voordeel: de Black Box is gemaakt van versterkt plastic voor jarenlang plezier! 
  Lees meer Sluiten
 • The final step in redundancy

  The final step in redundancy

  De laatste stap in volledige redundancy

  De laatste stap in volledige redundancy. ELC introduceert DMX lijnen die ongevoelig zijn voor uitval. Data netwerken voor lichtsturing worden tegenwoordig veelal uitgevoerd via ethernet. Zolang de data zich in het ether-netwerk bevindt kan alles dubbel uitgevoerd worden. Stuurtafels met backup desks, dubbelle kabels, dubbele switches, loops, lag?s, allemaal tools om de kans op uitval nagenoeg op nul te krijgen.

  In grote installaties is dit volledig gemeengoed. In kleinere installaties wordt hier nog weleens vreemd naar gekeken, maar een relatief kleine investering zorgt voor een veel grotere betrouwbaarheid van het netwerk. En dat is de moeite, gezien de al snel oplopende kosten bij een showstopper. Maar tot op heden werkte dit tot de DMX kabel. Er komt een punt waarbij het DMX signaal het ether-netwerk verlaat via een node, en als DMX signaal naar het armatuur gaat. Gaat hier iets mis in de node, in de DMX kabel, of in één van de spots in de DMX lijn, dan valt deze hele DMX lijn uit. Maar nu niet meer! De ELC GBX nodes ondersteunen met firmware versie 1.25, gelanceerd eind november 2019, een revolutionair nieuwe techniek waarmee de DMX lijn wordt teruggebracht in een GBX node. De DMX poort op deze node is geconfigureerd als backup van de zendende poort, en luistert naar het DMX signaal. Zolang het signaal correct is doet de poort niets. Als het signaal wegvalt omdat er bijvoorbeeld een kabel onderbroken is of de spanning van de zendende node wegvalt, dan gaat de backup poort DMX zenden. Op deze manier worden armaturen via hun uitgang van een DMX signaal voorzien en blijven ze werken! Het overnemen van het signaal gebeurd binnen 50ms. Als het signaal weer hersteld wordt zal de backup poort na 1 DMX frame stoppen met zenden. Op deze manier is het mogelijk om een probleem in de DMX lijn zonder zichtbare verstoring op te vangen. Voor verder toelichting en een demonstratie video zie de website van ELC: https://www.elclighting.com/elc-lighting-introduces-the-final-step-in-redundancy/ 

   

  ELC-Redundant DMX from ELC lighting on Vimeo.

  Lees meer Sluiten
 • Twinplex TH53

  Twinplex TH53

  TH53 headset

  Een compleet nieuw product in de Shure Twinplex lijn; de TH53 headset. De microfoon capsule bevat 2 membranen wat een sound een kristalhelder, natuurlijke respons en robuuste respons bij lage frequenties geeft. Op de poster is hiervan ook een "exploded view" te zien, hoe de microfoon eruit ziet met alle onderdelen uit elkaar. 

  Daarbij is de capsule die hier omheen zit bestendig tegen transpiratie- en vocht en voorkomt hiermee uitval door zweet. Ook heeft Twinplex een kabel die uit het medische circuit komt en dus feilloos moet werken en hierdoor immuun is voor memory effect en kinken. Om dit aan te tonen hebben wij op de stand ook de Flexmachine waarbij er gewichten aan de kabel hangen welke aantoont dat dit geen effect heeft op het geluid/nog kabel. De combinatie van een zeer technisch microfoontje en een duurzame kabel 
  De Twinplex lijn is in april 2019 geïntroduceerd, de TH53 is vanaf oktober 2019 beschikbaar.

   

  Lees meer Sluiten
 • De Versatop Inversion Series

  De Versatop Inversion Series

  Telescoping upright poles

  Introducing the Inversion SeriesTM of telescoping upright poles. Using our patent pending Glide-LockTM system, this novel product allows users to set these upright poles inverted. The result is a system that allows a "from the ground up? extension of the upright to the required height, without standing on a ladder.

  The unique design allows the user to stand firmly on the ground in a safe lifting position while raising and lowering the telescoping pole.

   

  Make sure and check out our Inversion Series TM Demo Video Here: https://youtu.be/8vqKXL1kyAg

   

  Lees meer Sluiten
 • UV-1G

  UV-1G

  The most reliable wireless intercom on the market

  Als antwoord op alle problemen met op DECT gebaseerde draadloze intercomsystemen heeft RAD een totaal nieuw concept ontwikkeld op basis van VHF en UHF analoge zendtechniek. De VHF wordt gebruikt als downloadverbinding, de UHF als upload. 

  Dankzij Amplitudemodulatie is de benodigde bandbreedte vele malen kleiner dan de gebruikelijke frequentiemodulatie, waardoor er veel meer zenders in een televisiekanaal gebruikt kunnen worden. Elk basisstation kan zes beltpacks aansturen. Basisstations kunnen tot 30 stuks gecombineerd worden waardoor er tot 180 beltpacks aangesloten kunnen worden in dezelfde UHF-ruimte als vier beltpacks die de traditionele FM-techniek gebruiken. Een van de vele voordelen van het gebruik van het analoge draadloze intercomsysteem is dat het geen lokale sidetone nodig heeft. Vanwege de latency wordt bij DECT-systemen het eigen signaal via het beltpack terug gestuurd naar de hoofdtelefoon. Het UV-1G systeem maakt gebruik van een gesloten-lus-technologie. Het eigen signaal wordt naar het basisstation gezonden en vandaar teruggestuurd naar alle beltpacks. Het resultaat: als je jezelf hoort, dan weet je zeker dat alle anderen het ook kunnen horen. 

   

  Lees meer Sluiten
 • VARI-LITE VL800 EVENTPAR

  VARI-LITE VL800 EVENTPAR

  Designed to bring back the vintage stylings of the original lamps and PAR cans

  The VL800 EVENTPAR is an LED retro-style event PAR perfect for a modern replacement of classic tungsten PAR fixtures. Designed to bring back the vintage stylings of the original lamps and PAR cans but built with the DNA of Vari-Lite, the VL800 EVENTPAR will be available in both RGBA and warm white (WW) varieties, with output and color reminiscent of tungsten PAR 64 lamps.

  With a manual zoom of 10° - 30°. Thanks to an outdoor rating of IP24 for protection against water spray from any direction, the fixture can withstand rainy conditions at your next outdoor event or installation. 

  20 augustus, 2019

  Innovations:
  •    Cost-effective LED PAR built by Vari-Lite 
  •    Retro styling, color, and output - Looks, feels, and functions like a classic tungsten fixture, but with modern capabilities
  •    RGBA and WW versions - Get that perfect tungsten look with output and color that matches the original fixtures
  •    Gel color presets matched to traditional gel numbers - Use the colors you have always used without the need to change gels.
  •    Outdoor rated (IP24) - Rated against water spray from any direction, providing weather protection
  •    Adjustable frequency to exceed camera frame rates - Camera -friendly fixtures for IMAG or live televised events
  •    WW version: CRI (Ra) >97

  Lees meer Sluiten
 • Astera

  Astera

  2 METER Hyperion Tubes

  Lees meer Sluiten
 • Avantis

  Avantis

  The new 96kHz digital mixer

  Lees meer Sluiten
 • Ayrtron

  Ayrtron

  1,000W Profile Luminaire

  Lees meer Sluiten
 • JB-Lighting P12

  JB-Lighting P12

  JB-Lighting P12

  De JB-Lighting P12 is een armatuur met een led-module van 640 watt. Er is een Profile- en een Spot-versie. Beide modellen zijn er in een HP- (high power) en een HC-versie (high CRI). De P12 heeft een fenomenale lichtopbrengst: in de HP- produceert de led-module 46.000 lm (25,000 lm output) en in de HC-versie tot 34.000 lm (19,000 lm output); vergelijkbaar met een gewone spot van 1.200 watt.

  De JB-Lighting P12 is een armatuur met een led-module van 640 watt. Er is een Profile- en een Spot-versie. Beide modellen zijn er in een HP- (high power) en een HC-versie (high CRI). De P12 heeft een fenomenale lichtopbrengst: in de HP- produceert de led-module 46.000 lm (25,000 lm output) en in de HC-versie tot 34.000 lm (19,000 lm output); vergelijkbaar met een gewone spot van 1.200 watt.
  De modules in de P12, zoals de animatiemodule in de Spot, de messen in de Profile en gobo- en kleurenwielen kunnen met de hand zonder gereedschap worden in- en uitgebouwd. Net als alle andere bewegende armaturen van JB-Lighting is de P12 fluisterstil. Door zijn compacte afmetingen en een gewicht van 23kg is de P12 zeer gemakkelijk te hanteren.

  Continuïteit is een van de speerpunten van het oer-Duitse JB-Lighting. JB-Lighting garandeert gedurende de volledige levensduur van de led-engine een gelijkblijvende kleurtemperatuur. Elk model wordt gegarandeerd vijf jaar in productie gehouden en onderdelen worden tien jaar op voorraad gehouden. Bestaande sets uitbreiden of repareren is dan ook geen probleem, wat ook resulteert in een uitzonderlijk hoge restwaarde van JB-Lighting-producten.

  • Hoge lichtopbrengst per watt: 25.000 lumen / 640 watt

  • Verkrijgbaar in CRI > 70 en > 90, uitstekende roodweergave (R9)

  • Extreem stil: 29dB(A)

  • Groot zoombereik: 5.6° - 60°

  • Zeer compact en extreem licht: 23kg

  • Gegarandeerd 5 jaar in productie, onderdelen 15 jaar leverbaar

  • Gemakkelijk te servicen door de modulaire opbouw

  • Lange levensduur, hoge restwaarde

  • CO2-neutraal geproduceerd

  • Duitse degelijkheid

  Lees meer Sluiten
 • Voice-Acoustic Paveosub-115sp

  Voice-Acoustic Paveosub-115sp

  Slimme subwoofer Bob Ages

  De ingebouwde versterker in de Voice-Acoustic Paveosub-115sp zorgt ervoor dat de subwoofer aan de basis staat van een zeer flexibel systeem. Het idee is overgenomen uit de versterkerserie HDSP. De Paveosup-115sp is voorzien van een driekanaals versterker en kan als zodanig naast zijn eigen 15?-luidspreker ook satellietluidsprekers en een extra sub aandrijven.

  Voice-Acoustic Paveosub-115sp

  De ingebouwde versterker in de Voice-Acoustic Paveosub-115sp zorgt ervoor dat de subwoofer aan de basis staat van een zeer flexibel systeem. Het idee is overgenomen uit de versterkerserie HDSP. De Paveosup-115sp is voorzien van een driekanaals versterker en kan als zodanig naast zijn eigen 15”-luidspreker ook satellietluidsprekers en een extra sub aandrijven. Daarbij kunnen luidsprekerunits in serie worden aangesloten. Voor verschillende configuraties zijn er presets voorhanden en instellingen kunnen ook handmatig worden gemaakt en in de versterkermodule worden opgeslagen.

  De geluidskwaliteit is buitengewoon hoog en de afwerking is extreem solide. De Paveaosub-115sp kan worden ingezet in compacte geluidssets en als laagunit bij array-opstellingen. Voor beide toepassingen heeft Voice-Acoustic ook fullrange-speakers in het pakket. Voor verschillende vormen van gebruik zijn er handige accessoires verkrijgbaar.

  • Compacte 1 x 15” self-powered basreflex-subwoofer

  • 4kW 3-kanaals versterkermodule: 1 x 2.400W en 2 x 800W aan 4Ω

  • Hires-audio: 64-bits / 96kHz

  • Functie voor bi-amping

  • Handmatige bediening via display, drukknop en encoder

  • Softwarebeheer via USB of ethernet

  • 80 interne presets

  • Ook leverbaar met Dante

  • Leverbaar in RAL-kleuren naar wens

  • ’s Werelds platste 15”-subwoofer, hoogte: 36cm

  Lees meer Sluiten
 • Elation Professional BV

  Elation Professional BV

  PROTEUS MAXIMUS

  De PROTEUS MAXIMUS is een IP65 outdoor LED Moving Head die met zijn 50.000 output lumen de meest krachtige IP65 LED spot op de markt is.