Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

CUE Publieksprijs

Doel

De vakbeurs CUE staat bekend staat bekend om de vele innovaties die tijdens de beurs gepresenteerd worden door exposanten. Op de beursvloer zijn de nieuwste snufjes op het gebied van podiumtechniek te vinden, variërend van beeldapparatuur, licht- en geluidstechniek tot (tijdelijke) podia, meubilair, decor en hijs- en heftechniek.
Daarbij draait het niet alleen om materialen, maar ook om de denkwijze erachter. Ruim 7.000 technici in de evenementenbranche en podiumkunsten weten inmiddels hun weg te vinden naar dé vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie.

CUE wil innovatie in de branche stimuleren en eren. Daarom zal CUE een CUE Publieksprijs uitreiken.

Door op deze manier aandacht te geven aan innovatie wordt:

  • Het beeld van een eigentijdse actieve en op de toekomst gerichte branche versterkt;
  • Een concrete impuls gegeven aan de branche om haar innovatiekracht uit te bouwen en te benutten.


Voor wie?

Iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij de techniek en processen op- en rond het podium kan meedingen naar de CUE Publieksprijs. Hieronder vallen bedrijven die standhouder op CUE2020 zijn en een belangrijke innovatieve bijdrage leveren aan het werkgebied.

Reglement

Aanvullende informatie over de CUE Publieksprijs, de criteria waaraan uw inzending aan dient te voldoen en aanleverspecificaties vindt u in het reglement

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor de CUE Publieksprijs.