Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

Ontdek de Toekomst van Podium- en Evenemententechniek bij CUE

CUE is een toonaangevende vakbeurs waar de magie van podiumkunsten en de innovatie van evenemententechnologie samenkomen. Voor professionals, door professionals - CUE is de plek waar experts, visionairs, en creatieve geesten in de evenementenindustrie elkaar ontmoeten.

Registreer nu voor een gratis bezoek

 

Een Wereld van Innovatie in technieken

Bij CUE draait alles om de vooruitstrevende technologieën en creatieve oplossingen die de podium- en evenementenwereld vormgeven. Ontdek de nieuwste trends in lichttechniek, geluidsdesign, podiumbouw, en speciale effecten. Wij brengen de toekomst van live entertainment naar u toe.

Daarnaast is netwerken de kern van CUE. Maak kennis met branchegenoten, deel inzichten en creëer samenwerkingen die de grenzen van uw creativiteit en technische vaardigheden verleggen. Onze interactieve workshops, seminars en live-demonstraties bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

 

Voor wie is CUE?

Of u nu een technicus, designer, producent, of eventmanager bent, CUE is dé plek om uw horizon te verbreden. Met een scala aan exposanten die de nieuwste technologieën en diensten presenteren, is er voor elke professional in de evenementenindustrie iets waardevols te vinden. Van baanbrekende geluidssystemen tot adembenemende visuele effecten, CUE is de plaats waar de toekomst van live evenementen realiteit wordt.

Ook zijn we trots op onze inzet voor duurzaamheid. Ontdek hoe de nieuwste technologieën bijdragen aan duurzame evenementen en hoe wij onze locatie duurzamer maken zonder in te boeten aan kwaliteit en impact.

 

Praktische Informatie

CUE2024 vindt plaats van 15 tot en met 17 januari en is dé tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie in Rotterdam Ahoy. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de voorhoede in evenemententechnologie en podiumkunsten. Registreer vandaag nog voor een gratis bezoek en zet een stap naar de toekomst van entertainment.

 

Registreer nu voor een gratis bezoek