Vakbeurs voor event, installatie- en
evenementtechnologie

Route

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer en gunstig gelegen ten opzichte van alle uitgangswegen in Rotterdam.

Adres

Rotterdam Ahoy                            
Ahoy-weg 10
3084 BA  Rotterdam

 

 

 

 

 

Openbaar vervoer

De metro stopt voor de deur van Ahoy (halte Zuidplein, Lijn D of E). Hiervandaan is het slechts 5 minuten lopen; u hoeft de borden maar te volgen. Op http://www.9292ov.nl/ en/of http://www.ret.nl/ vindt u een dienstregeling van respectievelijk de NS en de metro in Rotterdam.

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein van Rotterdam Ahoy voor € 13,00 per auto voor de gehele dag. Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Route

Op bereikbareregiorotterdam.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden. Kijk op vananaarbeter.nl voor actuele wegwerkzaamheden.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal

U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.