Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

15 t/m 17 januari 2024

Samenwerking Ahoy en Stichting Vakbeurs Theatertechniek verlengd

Onlangs hebben Rotterdam Ahoy en de Stichting Vakbeurs Theatertechniek hun samenwerking voor drie edities officieel verlengd. Dit betekent dat Rotterdam Ahoy de organisatie van de vakbeurs CUE in 2020, 2022 en 2024 voor haar rekening neemt.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt organisatoren ondersteuning bij elke fase van de ontwikkeling en productie van event- en vakbeurzen. Experts organiseren onder de vlag van Rotterdam Ahoy o.a. het ABN AMRO World Tennis Tournament, InfraTech en Europort. In totaal organiseert Ahoy zelf of in partnership zo’n 30 vakbeurzen en evenementen.

De organisatie van CUE wordt in opdracht van Stichting Vakbeurs Theatertechniek uitgevoerd. Gert-Jan van den Nieuwenhoff, General Manager B2B van Rotterdam Ahoy: "Wij zijn blij dat Stichting Vakbeurs Theatertechniek de samenwerking heeft verlengd, het onderstreept de jarenlange prettige samenwerking tussen beide partijen. We streven ernaar om de beurs iedere editie weer naar een hoger niveau te tillen.”

CUE2020

Van 13 tot en met 15 januari 2020 verandert Rotterdam Ahoy dankzij CUE2020 in dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia.

Een driedagenlange duik in de belangrijkste ontwikkelingen op technologisch gebied met ruim 180 exposanten en een interactief programma.