Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Nominaties CUE/VPT Innovatieprijs

Om innovaties in de branche te stimuleren en de bestaande Innovatieprijs te professionaliseren, is dit jaar gekozen voor een vernieuwde opzet van de Innovatieprijs. In samenwerking met de Vereniging voor Podium Technologie (VPT) de CUE/VPT Innovatieprijs in het leven geroepen, bestaande uit de VPT Vakjuryprijs en de CUE Publieksprijs. 

 

Een record aantal van 65 aanmeldingen zijn bij de organisatie binnengekomen, waarvan uiteindelijk 18 inzendingen genomineerd zijn. Klik hier voor de genomineerden. 

 

Rick Liesveld, commissielid CUE/VPT Innovatieprijs: "Wij zijn verheugd over het grote aantal inzendingen; dit laat zien dat er veel geïnnoveerd wordt in de entertainmentbranche. Door de aangescherpte selectiecriteria kostte het beoordelen wel wat langer dan verwacht, waarvoor onze excuses aan alle inzendende partijen.”

 

Alle nominaties zullen te zien zijn in de Innovatiegalerij bij de ingang van de beurs. De VPT Vakjuryprijs wordt aan het einde van de tweede beursdag uitgereikt na beoordeling door een vakjury. De CUE Publieksprijs wordt bepaald door u als bezoeker, door te stemmen bij de stemzuilen die u vindt aan het einde van de Innovatiegalerij.