Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

15 t/m 17 januari 2024

CUE2020 pakt uit met CUE Experience

Naar aanleiding van de evaluatie van afgelopen editie, pakt CUE2020 uit met een extra hal: CUE Experience. In hal 2 is het mogelijk om demonstraties te geven om zo bezoekers te voorzien van een nog betere productbeleving.

Eerder waren demonstraties niet toegestaan in verband met hinder, toch kwam dit onderwerp steeds vaker aan bod bij zowel exposanten als bezoekers. Daarom heeft CUE2020 besloten om een extra hal in gebruik te nemen: CUE Experience. Voor het demonstreren van licht-, geluid, multimedia, rook- of andere special effects zijn exposanten op CUE Experience aan het juiste adres. In hal 1 blijft de vertrouwde setting behouden, hier zijn versterkt geluid en demonstraties niet toegestaan en kunt u in een rustige omgeving netwerken.

Reacties van exposanten zijn zeer positief. Bob Offenbach, CEO van Main Gear Supply: "BELEVING, dat is wat de hedendaagse klant wenst. Wij van Main Gear Supply zijn daarom verheugd dat de organisatie van CUE hier gehoor aan geeft door het openen van een nieuwe hal genaamd CUE Experience. In deze nieuwe hal willen wij onze klanten kennis laten maken met het motto van de Bolution Group; Creator of Experience!”

CUE2020

Van 13 tot en met 15 januari 2020 verandert Rotterdam Ahoy dankzij CUE2020 in dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia.

Een driedagenlange duik in de belangrijkste ontwikkelingen op technologisch gebied met ruim 180 exposanten en een interactief programma. Meer informatie is te vinden op www.cue.nl.