Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

AV & Entertainment officiële videopartner van CUE2020

Bezoekers van CUE kunnen komende editie vier maal per dag live talkshows bijwonen over uiteenlopende onderwerpen in de studio van AV & Entertainment op CUE Experience. De talkshow zal een podium bieden aan verschillende organisaties en sprekers. AV & Entertainment werkt hiervoor nauw samen met Dutch Multicam en Curio.

 

René Janssen van AV & Entertainment over de samenwerking: "Naast ons magazine brengen we al jarenlang ook video’s uit die we maken op de belangrijkste beurzen voor de Nederlandse markt. Het sterk groeiende CUE is met een bijna volledig Nederlandse beursvloer een ideaal podium om dit verder uit te bouwen. Met AV & Entertainment TV zullen we dan ook drie dagen lang live streamen vanaf de CUE beursvloer en zitten we met interviews, sfeerreportages en tafeldiscussies bovenop alle ontwikkelingen in de markt.”

 

Ook het bestuur van CUE is enthousiast over de samenwerking, bestuurslid Marjon Franken: "CUE Experience moet echt een beleving voor de bezoeker worden, want dat is wat onze branche als geen ander kan bieden: een beleving. Een live talkshow vanaf de beursvloer sluit hier perfect bij aan."

CUE2020

Van 13 tot en met 15 januari 2020 verandert Rotterdam Ahoy dankzij CUE2020 in dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. CUE Experience is het onderdeel van CUE waar exposanten, in een aparte hal, kunnen laten zien, horen en voelen wat ze aan innovatieve techniek in huis hebben.