Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Waarschuwing Expo Guide / Fair Guide

Rotterdam Ahoy ontvangt regelmatig vragen en klachten van exposanten naar aanleiding van een brief van het Oostenrijkse of Slowaakse bedrijf Construct Data Publishers (Fair Guide) en Expo Guide en Connect Publisher (International Fairs Direct) uit Mexico. Graag benadrukken wij echter met klem, dat er géén enkele sprake is van samenwerking of verbondenheid tussen Rotterdam Ahoy/CUE en bovengenoemde partijen!

Hoe werkt het?
De brieven suggereren bedoeld te zijn om correcties door te geven op de vermelding in diverse beursgidsen en op websites. Na ondertekening van de brief zijn bedrijven voor een bepaalde periode gebonden aan een jaarlijkse betaling van een aanzienlijk bedrag, voor een tegenprestatie die niet echt duidelijk wordt gemaakt.

Wij vermoeden dat bovengenoemde partijen adresgegevens van exposanten uit oude beurscatalogi en beursgerelateerde websites overnemen. Wij verzekeren u nogmaals dat Rotterdam Ahoy op geen enkele wijze samenwerkt met deze partijen en geen exposantengegevens (heeft) verstrekt.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met het projectteam of met Steunpunt Acquisitiefraude (landelijk meldpunt voor advertentiefraude en acquisitiefraude). Meer informatie kunt u ook vinden op de website van UFI (beursorganisatoren).