Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Belangrijke informatie deelname

 

Exposanten Portal / Webshop

In de portal vindt u alle praktische informatie over de beurs en kunt u bestellingen voor uw stand plaatsen (parkeerkaarten, catering, meubilair, standpersoneel aanmelden).
In deze portal kunt u tevens alle bedrijfsgegevens voor de beurscatalogus en online plattegrond aanleveren. 

Klik hier om naar de Exposanten Portal te gaan. 
Let op:  de portal is alleen toegankelijk met het persoonlijke e-mailadres wat op het deelnameformulier staat vermeld. 

 

Downloads

Technische plattegrond
Rigging voorwaarden
Beurs richtlijnen
 

Aanleveren standontwerp

Heeft u eigen standbouw, lever dan vóór 1 april 2022 uw standontwerp aan bij de organisatie van CUE. Alle standontwerpen dienen namelijk vooraf goedgekeurd te zijn. Alle stands zijn standaard voorzien van tapijt. Standbouw, elektra en verlichting dient u zelf te verzorgen (let op: tijdens CUE is de halverlichting uit). Wilt u geen gebruik maken van het tapijt vanuit de organisatie, laat dit ons tijdig weten. 
 

Richtlijnen m.b.t. standbouw
 

Bouwhoogte en afwijkingen

De standaardbouwhoogte van stands op deze beurs bedraagt 2,50 meter. De maximale bouwhoogte is 8 meter.
De hoogte in hal 1 tot de onderkant spant bedraagt 11,90 meter, de hoogte van hal 2 bedraagt 8,40 meter tot onderkant spant. Etagestands zijn nadrukkelijk niet toegestaan.
 

Standwanden

In geval van een tussen-, hoek- of kopstand dient u net afgewerkte scheidingswanden van 2,50 meter hoog te plaatsen. Het aantal te plaatsen wanden is afhankelijk van het type stand.

Op de eerste meter van de zij- en/of achterwand mag niet hoger dan 2,50 meter worden gebouwd. Dit geldt ook voor eventuele hangende (reclame) objecten en truss-constructies boven de stand. Ook deze dienen minimaal 1 meter van de aangrenzende stands verwijderd te blijven.
Wilt u van bovenstaande afwijken, vraagt u dan eerst schriftelijk toestemming aan de exposanten van aangrenzende stands en stuur dit samen met het standontwerp ter goedkeuring aan de organisatie.