Vakbeurs voor event, installatie- en
entertainmenttechnologie

Exposanten over CUE


Aukes Theatertechniek Verkoop BV - Mark Oppedijk (Sales manager)

"CUE2016 is een echte netwerkbeurs. De afgelopen drie dagen hebben wij veel relaties ontmoet, zowel bestaande als nieuwe. In dit tijdsbestek kun je normaal gesproken nooit zoveel individuele bezoeken afleggen. Wij kijken terug op een geslaagde deelname."
 

BeamSystems - Jason Malone (Sales manager)
"Na de 3D hype is inmiddels 4K het buzz woord in de AV industrie. Als we de fabrikanten mogen geloven is 4K resolutie dé nieuwe standaard. Tijdens CUE2016 leggen wij u uit wat in úw omstandigheden de juiste keus is op het gebied van AV apparatuur aan de hand van praktijk voorbeelden. Er wordt extra aandacht besteed aan signaal overdracht. Juist door de huidige digitale technieken en hoge resoluties zijn goede videoprocessors, converters en bekabeling van cruciaal belang. Kom langs voor deskundig advies!”


Bosch - Erwin Mense (New Business Development Manager Benelux)
"Op een specialistische en gerichte vakbeurs als CUE kunnen wij goed laten zien dat Bosch met Rexroth niet alleen oplossingen voor de theatertechniek biedt, maar dat Bosche ook op facilitair gebied een geschikte, interessante partner kan zijn."
 

Bose Professional  - Saskia Geers (Bose Professional Marketing)
"Tijdens CUE2016 maakt je kennis met de eerste draagbare luidspreker waarmee je eenvoudig de verticale dekking aanpast, zodat u meer mensen direct bereikt met meer muziek. De revolutionaire flexibele array van de Bose F1 Model 812 flexible array loudspeaker kunt je handmatig tot vier dekkingspatronen vormen, en aan de ruimte aanpassen. Bovendien leveren de luidspreker en subwoofer een gecombineerd vermogen van 2000 watt, genoeg output en impact voor vrijwel elke toepassing. Het publiek zal versteld staan."


Controllux - Jasper Hofstede (Marketing Manager)
"Op CUE2016 zal Controllux een brug slaan tussen heden en verleden. Nieuwe revolutionaire producten en oude producten zullen zij aan zij komen te staan. Onze stand zal een waar museum worden voor liefhebbers van licht. Ook is er een mogelijkheid de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht te zien op de "shoot-out lane”. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of frisje. Uiteraard zullen al onze medewerkers aanwezig zijn om u te woord te staan en vragen te beantwoorden."
 

Electronics Theatre Controls Ltd - Tim Stokholm (Regional Manager for Noord Europa)
"Wij van ETC zijn bijzonder enthousiast om voor de eerste keer op CUE2016 te staan, en verheugen ons er op om onze Nederlandse klanten en gebruikers te spreken en hun onze nieuwste producten te kunnen tonen. Eerder in 2015 hebben we gewerkt aan een korter een directer communicatie contact binnen de Benelux. Op CUE2016 zullen wij ook het ETC training’s programma lanceren welke van uit onze locatie in Ede gegeven gaat worden.  En… een  zinderende product lancering; 'The next in the ColorSource Power Control range'”


FACE - Fons de Vreede (Sales Representative)
"FACE - Foundation for Audiovisual Commerce & Engineering levert complete oplossingen voor AV applicaties in de entertainment, architecturale en communicatie sector. Op CUE2016 bieden wij hardware, kennis en diensten aan en bieden begeleiding door het selectieproces tot en met de finale implementatie van uw project."


Lumen Solutions BV - Gerrit Schottert (Sales & Business Development)
"We willen graag op de beurs uitstralen dat Lumen Solutions de partner is voor creatieve, innovatieve en spraakmakende lichtoplossingen. Naast dat we op een groot scherm onze gerealiseerde projecten laten zien, hebben we ook enkele led producten op de stand staan. Zeer uniek is de wereld primeur van de Pica Cube van Rosco. Deze mogen we als eerste op een beurs presenteren aan het grote publiek. Daarnaast zullen er enkele armaturen staan van Anolis, Studio Due, ETC, Gantom en Rosco.”
 

Rolight - Christian Borgerg (Projectadviseur)
"Kennisdeling; daar hechten we waarde aan. Tijdens CUE2016 zal de scherpe projectie van Christie u opvallen in onze stand. Het nieuwe modulaire Admiral Freedom systeem is prominent aanwezig, evenals de nieuwe Filmgear studio armaturen. De lichtstuurtafel (dot2) én de intercom oplossing (GreenGo wireless) van dit moment zullen niet ontbreken. Met onze producten kunnen we aan iedere belichtingswens voldoen. Tevens adviseert de projectafdeling u graag over een totaaloplossing.”

Thearent - Marissa Streng (Marketing Manager)
"We create your world of imagination with our creative textile solutions. Thearent is gespecialiseerd in creatieve textiel oplossingen voor evenementen, concerten, festivals, beurzen, musicals, theaters en zakelijke bijeenkomsten. Op CUE2016 laten wij u zien hoe divers onze mogelijkheden zijn en denken wij graag met u mee voor uw evenement. Laat u vrijblijvend inspireren."