Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

15 t/m 17 januari 2024

Exposanten over CUE

BeamSystems - Jason Malone (Sales manager)

"CUE is hét evenement om je relaties en collega’s te spreken en inspiratie op te doen naar aanleiding van de nieuwste product ontwikkelingen. Op CUE hebben wij inspirerende project presentaties getoond waarin de nieuwste technologieën op AV gebied zijn ingezet."


Ampco Flashlight Sales - Rolf Dijkstra (Commercieel directeur)

"Wij zijn actief in de theaterwereld met verkoop en verhuur van geluid- en lichtapparatuur. Inmiddels is CUE de enige vakbeurs op dit gebied in Nederland en daardoor tevens aantrekkelijk geworden voor aanpalende marktsegmenten. CUE biedt dan ook een uitstekend platform om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Wij zien uit naar de komende editie en hebben er met onze ervaringen uit het verleden alle vertrouwen in dat het weer een zeer succesvolle vakbeurs gaat worden. Ampco Flashlight Sales presenteerde eerder tijdens CUE haar gehele merkenpakket, waaronder d&b audiotechnik, Digico, Roscoe en Elation, maar ook hun jongste aanwinst de 3D videomapping machines van Green Hippo.”
 

Robe - Jeroen van Aalst (Sales Entertainment Lighting, Controllux)

"Op CUE presenteerde Robe de verschillende technieken gebaseerd op de vier aspecten van LED: geluid, dimmen, kleurmengen en stroomverbruik. De LED armaturen van Robe bieden meer mogelijkheden dan met alleen conventionele technieken ooit mogelijk was in het theater. We hebben de bezoekers van CUE uitgebreid laten kennismaken met Robe DL7S en de DL4S die o.a. toegepast kunnen worden als frontlicht. De ParFect150 als zijlicht, de DL4F als tegenlicht. Verder konden bezoekers kennis maken met de Robe Spiider, de LEDBeam 150 en uiteraard de nieuwste telg van Robe: de MegaPointe.” 
 

Adam Hall - Johan Gunsing (International Sales Manager)

"Na onze eerste deelname aan CUE2016 zijn we meer dan overtuigd van de professionele uitvoering van deze beurs en bij uitstek een event om onze nieuwe producten te presenteren en uitstekend event voor onze bestaande relaties maar ook nieuwe contacten te treffen. Op CUE hebben we o.a. de nadruk gelegd op onze merken Cameo lighting producten, MOVOBEAM, AURO300, B60 Battery powered en W600 Wash light. Van het Merk LD-Systems waren de highlights, MAUIP900 en CURV500TS en de StingerG3 series, maar ook te zien waren Defender kabelbruggen, en Palmer Pro Producten."
 

Frontline Rigging & Motion - Gert Jan Brouwer (founder)

"Frontline Rigging & Motion, service dienstverlener voor rigging en automation voor de entertainment- en eventindustrie, nam in januari 2018 voor het eerst deel aan CUE. Nederland is inmiddels goed bekend met onze rigging services voor de entertainmentindustrie, echter zijn onze wereldwijde activiteiten op het gebied van motion en automation nog relatief onbekend. We hebben de bezoekers van CUE daarom graag uitgebreid kennis laten maken met ons Global Rental Network eZ-Axis Automation Services & Rentals. Op CUE presenteerde Frontline Rigging & Motion onder meer een scala in eigen beheer ontwikkelde machines."

 

Penn Elcom - Denis Hoogesteger (Accountmanager)

"CUE2018 was voor ons een fantastische beurs. Wij hebben veel gerichte en geïnteresseerde bezoekers mogen ontvangen in onze stand. Dit waren zowel bestaande als nieuwe, potentiële klanten. Over 2 jaar zijn we er zeker weer bij.”