Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Exposanten over CUE

BeamSystems - Jason Malone (Sales manager)

"CUE is hét evenement om je relaties en collega’s te spreken en inspiratie op te doen naar aanleiding van de nieuwste product ontwikkelingen. Op CUE zullen we weer inspirerende project presentaties tonen waarin de nieuwste technologieën op AV gebied zijn ingezet."


Ampco Flashlight Sales - Rolf Dijkstra (Commercieel directeur)

"Wij zijn actief in de theaterwereld met verkoop en verhuur van geluid- en lichtapparatuur. Inmiddels is CUE de enige vakbeurs op dit gebied in Nederland en daardoor tevens aantrekkelijk geworden voor aanpalende marktsegmenten. CUE biedt dan ook een uitstekend platform om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Wij zien uit naar editie 2018 en hebben er met onze ervaringen uit het verleden alle vertrouwen in dat het weer een zeer succesvolle vakbeurs gaat worden. Ampco Flashlight Sales presenteert tijdens CUE2018 haar gehele merkenpakket, waaronder d&b audiotechnik, Digico, Roscoe en Elation, maar ook hun jongste aanwinst de 3D videomapping machines van Green Hippo.”
 

Robe - Jeroen van Aalst (Sales Entertainment Lighting, Controllux)

"Op CUE2018 presenteert Robe de verschillende technieken gebaseerd op de vier aspecten van LED: geluid, dimmen, kleurmengen en stroomverbruik. De LED armaturen van Robe bieden meer mogelijkheden dan met alleen conventionele technieken ooit mogelijk was in het theater. We laten de bezoekers van CUE2018 graag uitgebreid kennismaken met Robe DL7S en de DL4S die o.a. toegepast kunnen worden als frontlicht. De ParFect150 als zijlicht, de DL4F als tegenlicht. Maak verder kennis met de Robe Spiider, de LEDBeam 150 en uiteraard de nieuwste telg van Robe: de MegaPointe.” 
 

Adam Hall - Johan Gunsing (International Sales Manager)

"Na onze eerste deelname CUE2016 zijn we meer dan overtuigd van de professionele uitvoering van deze beurs en bij uitstek een event om onze nieuwe producten te presenteren en uitstekend event voor onze bestaande relaties maar ook nieuwe contacten te treffen. Op CUE2018 zullen we nadruk leggen op onze merken Cameo lighting producten, MOVOBEAM, AURO300, B60 Battery powered en W600 Wash light. Van het Merk LD-Systems zijn de highlights, MAUIP900 en CURV500TS en de StingerG3 series, maar ook te zien Defender kabelbruggen, en Palmer Pro Producten. We zie u weer graag op CUE2018."
 

Frontline Rigging & Motion - Gert Jan Brouwer (founder)

"Frontline Rigging & Motion, service dienstverlener voor rigging en automation voor de entertainment- en eventindustrie, neemt in januari 2018 voor het eerst deel aan CUE2018. Nederland is inmiddels goed bekend met onze rigging services voor de entertainmentindustrie, echter zijn onze wereldwijde activiteiten op het gebied van motion en automation nog relatief onbekend. We laten de bezoekers van CUE2018 daarom graag uitgebreid kennismaken met ons Global Rental Network eZ-Axis Automation Services & Rentals. Op CUE2018 presenteert Frontline Rigging & Motion onder meer een scala in eigen beheer ontwikkelde machines."

 

Penn Elcom - Denis Hoogesteger (Accountmanager)

"CUE2018 was voor ons een fantastische beurs. Wij hebben veel gerichte en geïnteresseerde bezoekers mogen ontvangen in onze stand. Dit waren zowel bestaande als nieuwe, potentiële klanten. Over 2 jaar zijn we er zeker weer bij.”