Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

15 t/m 17 januari 2024

REGISTREER NU

Spam waarschuwing

Helaas krijgen ook wij wel eens te maken spam. Zo kregen wij het bericht dat er twijfelachtige mails en/of nieuwsbrieven uit onze naam verstuurd zouden zijn en zelfs dat er mails zijn verstuurd met het CUE logo in de handtekening. We willen u erop attenderen dat deze mails niet vanuit de organisatie worden verstuurd.

Ook komt telefonische oplichting steeds meer voor. Zo zou er een Engels sprekend persoon zijn die namens CUE iets aanbiedt. Ga hier niet op in. Check bij twijfel eerst of de afzender/beller onderdeel is van het team van CUE

 

Hoe herken ik spam mail?

Controleer het e-mailadres van de afzender. CUE / Rotterdam Ahoy e-mailt alleen met e-mailadressen die eindigen op @ahoy.nl, @cue.nl of @mail.rotterdamahoy.nl. Als u een onverwachte e-mail ontvangt of een e-mail waarvan u geen idee hebt waar deze vandaan komt, open deze dan niet, maar verwijder deze. Klik nooit op een link en open geen enkele bijlage erin.

Controleer de naam van de afzender. Ons projectteam en het CUE bestuur versturen alleen mails vanuit hun eigen naam en e-mail adres. Mocht dit twijfelachtig zijn, controleer dan of deze persoon onderdeel is van het team via deze pagina.

Wat te doen bij spam mailingen. Mocht u in de toekomst onverwachte e-mail ontvangen, laat dit dan te allen tijde aan ons weten. Daarna kunt u deze mails markeren als spam en de afzender blokkeren om nieuwe mails vanuit deze persoon te voorkomen.

Verwerking persoonsgegevens. Rotterdam Ahoy en CUE2024 houden zich aan de eisen die wet- en regelgeving stelt ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens, waaronder de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

 

Wat kan ik het beste doen?

Stuur elke verdachte e-mail die beweert afkomstig te zijn uit CUE / Vakbeurs Theatertechniek / Rotterdam Ahoy door naar avg@ahoy.nl en verwijder deze dan meteen. Bij twijfelachtige telefoontjes: stuur het telefoonnummer door naar avg@ahoy.nl. Zorg er altijd voor dat uw antivirus- en antispywaresoftware up-to-date is.