Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

15 t/m 17 januari 2024

Registratie docenten en studenten

Uiteraard is het mogelijk om als student of docent CUE2018 te bezoeken, zowel individueel als in kleine groepen. Derde- en vierdejaars studenten kunnen de beurs zelfstandig bezoeken en eerste- en tweedejaars studenten dienen onder begeleiding van één of meerdere docenten te komen. Jullie zijn op alle beursdagen welkom, maar we raden aan om op woensdag 17 januari te komen. We verwachten dat de exposanten op die dag de meeste tijd voor jullie zullen hebben. Om het beursbezoek voor zowel jullie zelf als voor de exposanten zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een aantal 'spelregels’ opgesteld. We willen jullie vragen deze goed door te nemen en ook na te leven tijdens het beursbezoek.

Om de beurs te kunnen bezoeken, dient iedereen zich te registreren (dus ook alle studenten, dit in tegenstelling tot wat jullie wellicht gewend zijn van voorgaande jaren). Na voltooiing van de registratie wordt een toegangsbewijs per e-mail toegestuurd, welke bij de entree wordt omgewisseld voor een bezoekersbadge. Klik hier om naar de registratie te gaan.

Ook deze editie organiseert de VPT de VPT Academy en iedere beursdag zijn er lezingen die interessant zijn voor studenten. Het programma publiceren wij in aanloop naar CUE2018 op deze webpagina.