Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

Registratie

CUE2022 is gratis te bezoeken voor vakprofessionals na voorregistratie. In aanloop naar CUE2022 wordt de registratie geopend.

 

Toegang tot de beurs CUE2022 is gratis als u zich vooraf registreert (niet geregistreerde bezoekers betalen €15,- bij de kassa).
Hiertoe vragen wij u enkele gegevens in te vullen. Na voltooiing van de registratie wordt een toegangsbewijs per e-mail toegestuurd, welke bij de entree wordt omgewisseld voor een bezoekersbadge.
 

REGISTRATIE DOCENTEN EN STUDENTEN

Uiteraard is het mogelijk om als student of docent CUE2020 te bezoeken, zowel individueel als in kleine groepen. Derde- en vierdejaars studenten kunnen de beurs zelfstandig bezoeken en eerste- en tweedejaars studenten dienen onder begeleiding van één of meerdere docenten te komen. Om het beursbezoek voor zowel jullie zelf als voor de exposanten zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een aantal 'spelregels’ opgesteld. We willen jullie vragen deze goed door te nemen en ook na te leven tijdens het beursbezoek.

Om de beurs te kunnen bezoeken, dient iedereen zich te registreren (dus ook alle studenten, dit in tegenstelling tot wat jullie wellicht gewend zijn van voorgaande jaren). Ga naar naar de registratie.

Ook deze editie organiseert de VPT de VPT Academy en iedere beursdag zijn er lezingen die interessant zijn voor studenten.