Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

15 t/m 17 januari 2024

REGISTREER NU

Registratie docenten en studenten

Uiteraard is het mogelijk om als student of docent CUE2024 te bezoeken, zowel individueel als in kleine groepen.

 

Voor studenten

Ben je student en wil je graag CUE bezoeken? Registreer dan via deze link en geef in de registratie aan dat je de beurs als student wilt bezoeken. 

REGISTREREN
 

 

Voor docenten

Bent u van plan om met een (kleine) groep studenten de beurs te bezoeken? Meld u dan aan door te mailen naar info@cue.nl. Geef in uw mail aan met hoeveel studenten u de beurs komt bezoeken. Bij voorkeur max. 12 studenten per docent/begeleider, die vervolgens in kleine groepen de beurs over kunnen gaan. Na aanmelden ontvangen u en uw studenten een gratis toegangsbewijs.

STUUR E-MAIL
 

Deelname aan CUE

Heeft u als onderwijsinstelling interesse in een deelname op de beursvloer van CUE2024? Dat kan! Voor een klein bedrag kunt u deelnemen aan CUE Connect, hét partnerplein op CUE2024. Hier komen studenten, leden van brancheorganisaties en andere geïnteresseerden samen. Zie hier meer informatie.

 

De ontmoetingsplaats voor podium- en evenementtechnici

CUE2024 is een uitstekende plek om als student kennis te maken met de arbeidsmarkt. Volg diverse studentenroutes, waarbij ze meer informatie over innovaties, stagemogelijkheden en meer in specifieke vakgebieden krijgen. Leer alles over diverse actuele onderwerpen zoals loopbaanmogelijkheden, stage lopen en meer!

Studenten kunnen tijdens CUE een studententour volgen. Als u zich als student of docent registreert ontvangt u hierover meer informatie.

 

 

Regels

Derde- en vierdejaars studenten kunnen de beurs zelfstandig bezoeken. Eerste- en tweedejaars studenten dienen onder begeleiding van één of meerdere docenten te komen.

Om de beurs te bezoeken, dient iedereen zich te registeren. 

 

We zien u en uw studenten graag op 15, 16 of 17 januari tijdens CUE2024 in Rotterdam Ahoy!