Menu Menu
Zoeken

Vakbeurs voor event-, installatie- en
entertainmenttechnologie

12 t/m 14 januari 2026

Ervaar de Toekomst van Audiovisuele Technieken bij CUE

CUE, is een toonaangevende beurs die de grenzen van audiovisuele technologie verlegt. CUE is de ultieme bestemming voor professionals die gepassioneerd zijn door het samensmelten van technologie, creativiteit en innovatie in de wereld van audiovisuele presentaties. Daarom wordt CUE ook nu al dé audiobeurs van 2024 genoemd.

 

Registreer nu voor een gratis bezoek

 

Een Platform voor Audiovisuele Pioniers

CUE brengt de beste innovaties en meest vernieuwende bedrijven uit de audiovisuele industrie samen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in projectietechnologie, geluidsdesign, multimedia-installaties en interactieve media. Wij brengen de toekomst van audiovisuele ervaringen naar u toe. Daarnaast is netwerken een belangrijk onderdeel van CUE. De kern van CUE is het creëren van netwerkmogelijkheden voor professionals uit de industrie. Verbind met branchegenoten, deel kennis en inspiratie, en bouw aan relaties die uw carrière naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Profiteer van onze uitgebreide reeks workshops, seminars en paneldiscussies om uw expertise te verdiepen.

 

Voor wie is CUE 2024?

CUE is essentieel voor iedereen in de audiovisuele sector - of u nu een technicus, ontwerper, producent, evenementenplanner of een educatieve professional bent. Met een diversiteit aan exposanten en innovatieve technologieën is CUE de plek om de toekomst van uw vakgebied te ontdekken en te beïnvloeden.

Daarbij zetten wij ons ook in voor een duurzame toekomst. Ontdek hoe geavanceerde audiovisuele technologieën kunnen bijdragen aan duurzaamheid en lees hier meer over hoe Rotterdam Ahoy duurzaamheid aanpakt .

 

Praktische informatie

CUE2024, de essentiële tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals in de evenement-, installatie- en entertainmenttechnologie, wordt gehouden van 15 tot en met 17 januari in Rotterdam Ahoy. Laat deze kans niet liggen om aan de frontlinie te staan van de laatste ontwikkelingen in evenemententechnologie en audiovisuele technieken. Meld u vandaag nog gratis aan en neem deel aan de evolutie van de entertainmentindustrie.

 

Registreer nu voor een gratis bezoek